Horoscopul zilei de 10 martie 2018

Berbec

În sfârșit, te poți relaxa! A fost o săptămână lungă și grea pentru tine, dar ai făcut față cu brio, ca de fiecare dată. Bucură-te de aceste zile frumoase și ieși din casă. Plimbă-te, întâlnește-te cu oamenii dragi și uită de responsabilități.

Taur

Azi ai chef să oferi și să primești iubire. Ești o romantică incurabilă, iar uneori faptul că nu ai cui să-i împărtășești iubirea ta de deprimă total. Noroc că azi nu e una din acele zile. Nu numai că vei oferi multă dragoste, dar vei și primi.

Gemeni

Gândește-te că ce a fost mai greu din săptămâna asta a trecut, iar acum ai două zile doar pentru tine. Chiar dacă mai ai și alte responsabilități, e timpul să te pui și pe tine pe primul plan.

Rac

Acum e momentul să uiți de zilele aglomerate și haotice ale acestei săptămâni, să îți acorzi atenție, să te organizezi și să te bucuri de vremea minunată de afară. Uită toate problemele!

Leu

Ziua de azi e una excelentă pentru socializare, dar trebuie să ai în vedere și sarcinile pe care le mai ai de rezolvat pentru la locul de muncă. Dacă ai puțin timp la dispoziție, ar fi bine să încerci să te organizezi, astfel ca data viitoare să nu mai ai treaba în week-end.

Fecioară

Te bucuri de multă atenție azi, datorită unei reușite recente. Ai toate șansele să primești laude, să fii apreciată la adevărata ta valoare, iar asta îți va crește entuziasmul, dar și încrederea în propriile tale forțe.

Balanţa

Ai o zi splendidă, iar asta se datorează în special partenerului de cuplu care îți e aproape și te susține din umbră indiferent de problemele care apar pe parcurs. Azi ai putea să îi mulțumești cu o surpriză frumoasă, pe sufletul său.

Scorpion

Această zi de sâmbătă care începe ca orice altă zi obișnuită de week-end îți aduce vești de departe. Vești bune, care te vor bucura până la lacrimi, pentru că au legătură cu o persoană pe care o iubești mult.

Săgetător

Azi ai o zi frumoasă, mai ales pentru că vei alege să ți-o dedici ție, în primul rând. O să lenevești, o să citești și o să te uiți la filme sau o să mergi undeva unde știi că relaxarea îți e asigurată. Oricum ar fi, e o zi specială pe care nu vrei s-o petreci decât tu cu tine.

Capricorn

Azi o să muncești din păcate, pentru că așa ești tu... și când ai timp liber la dispoziție, vrei să faci ceva util. Noroc cu prietenii sau partenerul de cuplu care te scot în oraș la ceas de seară.

Vărsător

Șansele ca azi să te întâlnești accidental cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp sunt foarte mari, iar această întâlnire îți va trezi niște amintiri nu tocmai plăcute. Încearcă să nu te gândești prea mult la asta, nu are rost.

Peşti

Azi ai toate șansele să primești o veste bună, legată mai ales de niște bani... Fie că primești o moștenire, un teren valoros, o proprietate sau că ți se returnează niște bani împrumutați, o să te bucuri pentru că veniturile tale vor crește considerabil în curând.