Horoscopul zilei de 10 mai 2020

Berbec

Este o zi bunî pentru nativii care vor să iasă în față și să-și îmbunătățească imaginea publică sau reputația. Nu sta pe gânduri dacă ai de lansat un proiect în online!

Taur

Se poate da o adevărată luptă între credințele tale, principiile tale și o situație în care, vrând nevrând, vei fi pusă. Încearcă să acționezi bazându-te pe rațiune.

Gemeni

Situația financiară nu este prea roz sau cel puțin nu este pe măsura poftelor și dorințelor tale. S-ar putea să trebuiască să te limitezi la ce ai sau chiar să încerci să tai de pe listă ce nu este prioritar.

Rac

Va fi nevoie de multă diplomație și calm pentru a trece cu bine peste o situație care vizează partenerul de viață. Se pare că nu prea reușești să-ți menții emoțiile sub control și poți izbucni.

Leu

Ai mai multă grijă la sănătate. Azi ai tendința de a uita că e duminică și a munci prea mult, iar totul se va răsfrânge negativ asupra stării tale generale.

Fecioară

S-ar putea ca niște amintiri din trecut să revină neașteptat în mintea ta. Este cel mai probabil să fie vorba de o iubire neîmplinită sau despre o trădare, infidelitate. Încercă să treci peste!

Balanţa

Îți este dor de familie și cel mai probabil vei petrece mare parte din zi încercând să restabilești o legătură cu cei dragi. Dialogul te va repune pe picioare și-ți va da putere interioară.

Scorpion

Nu încerca să lămurești aspecte importante astăzi pentru că dialogul și comunicarea nu sunt puncte forte. Probabil simți nevoia să taci, simți nevoia să stai singură cu gândurile tale.

Săgetător

Problemele financiare te vor forța să-ți restrângi niște activități, să-ți limitezi niște pofte și cel mai probabil să-ți limitezi niște cheltuieli. Nu te da bătută, ci caută noi surse de venit.

Capricorn

Azi Luna trece prin zodia ta și-ți oferă multă ambiție, multă determinare să faci ceea ce ți-ai propus și cel mai probabil vei reuși să-ți urmezi întocmai programul prestabilit.

Vărsător

Amintirile din trecut, gândurile, frământările nu-ți dau pace. În unele cazuri este vorba de frici și temeri care ies la suprafață destul de agresiv șitrebuie înfruntate. Evită să te lași pradă lor, dar mai ales viciilor.

Peşti

Pare că ești hotărâtă să faci ordine în anturaj și nu este exclus ca astăzi să exagerezi și să fii prea critică cu un prieten. Înceracă să-i asculți și pe cei din jur. Poate te ajută să vezi situația din alt unghi.