Horoscopul zilei de 10 mai 2019

Berbec

Îți faci planuri de petrecere a weekendului și este foarte posibil să primești o invitație în afara orașului, poate la rude, poate la prieteni. Momente benefice pentru consolidarea relațiilor cu cei din jur.

Taur

Azi ai parte de niște discuții pe teme destul de controversate cu membrii familiei. Chiar dacă nu va fi vorba de tensiuni sau ceară, dialogul va fi la limită pentru că tinzi să te impui deasupra tuturor.

Gemeni

Ai tendința de a intra în conflicte cu cei din jur din cauza autorității tale pe care ți-o expui cu nonșalanță. Trebuie să înveți să asculți și ceea ce au ceilalți de spus.

Rac

Te preocupi de situația financiară și de traseul unei sume de bani care întârzie să-ți intre în conturi. Posibile câștiguri în a doua parte a zilei.

Leu

Dai dovadă de energie și putere de muncă și reușești să-ți îndeplinești cu eficiență și responsabilitate sarcinile zilnice, atât la serviciu, cât și acasă.

Fecioară

Nu reușești să te echilibrezi și să te organizezi în mod responsabil la muncă și este posibil să trebuiască să stai peste program. Nu este exclus să fii nevoită să anulezi niște planuri din cauză de lipsă de timp.

Balanţa

S-ar părea că nimic nu-ți convine din ceea ce-ți propun cei din jur, mai ales colegii de muncă. Traversezi o perioadă în care ai nevoie de mai multă liniște și odihnă și te sfătuim să profiți de următoarele zile libere pentru a te relaxa.

Scorpion

Ai tendința de a-ți manifesta autoritatea, puterea, ambiția mai mult decât trebuie și este nevoie, mai ales la locul de muncă, însă aspectul se extinde și în cercul de prieteni, dar și în familie.

Săgetător

Te preocupă zona de studiu și este posibil să participi la niște seminarii sau să te înscrii la niște cursuri. Vei avea parte de idei ingenioase astăzi. Pune-le în aplicare!

Capricorn

Niște proiecte pe care le ai în plină desfășurare s-ar putea să ți se poticnească astăzi. Cel puțin în prima parte a zilei vei simți că nimic nu merge conform planului, însă situația se va detensiona ulterior.

Vărsător

Ai tendința de a afișa o ușoară mândrie vizavi de modul în care-ți îndeplinești sarcinile la locul de muncă în raport cu ceilalțo. Dacă vei continua să fii orgolioasă, s-ar putea să rămâi singură într-un proiect de grup.

Peşti

Ai mari șanse astăzi să te afirmi la locul de muncă, să te pui în evidență și să primești aplauzele colegilor și aprecierile superiorilor. Profită de orice context care îți este favorabil în acest sens!