Horoscopul zilei de 10 mai 2018

Berbec

Se poate să întâmpini niște probleme în recuperarea unor sume de bani, iar acest aspect să-ți dea peste cap planurile făcute. Atenție la locul de muncă. Sunt aspecte ed suprasolicitare psihică și fizică.

Taur

Cu prietenii alături vei reuși astăzi să faci niște planuri pe termen lung și te vei bucura de o energie benefică.

Gemeni

Încearcă sp-ți menajezi mai mult sănătatea și nu comite nicio imprudență. Vremea instabilă s-ar putea să te țintuiască la pat.

Rac

Niște discuții în contradictoriu cu prietenii ți-ar putea strica buna dispoziție. Nu vă înțelegeți la planurile de weekend și pot ieși adevărate conflicte la suprafață.

Leu

Niște griji legate de sectorul familial s-ar putea să-ți acapareze gândurile astăzi. Nu sunt excluse crizele de nervi și isteriile, așa că încearcă să-ți menții calmul cât mai mult posibil.

Fecioară

Niște mici probleme de sănătate, în special cu afectarea sistemului nervos și a tensiunii, îți dau de furcă astăzi și ar fi bine să nu te suprasoliciți la locul de muncă.

Balanţa

Partenerul te susține în demersul făcut de tine probabil cu privire la schimbarea locului de muncă sau la cererea unei măriri de salariu.

Scorpion

Vrei să-ți impresionezi partenerul și faci tot ce-ți stă în putință pentru asta. Poate o cină romantică, poate o ieșire în oraș, o piesă de teatru sau un film să fie alegeri potrivite.

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să fii nevoită să-ți petreci mare parte din zi acasă. O problemă de sănătate a unui membru al familiei te-ar putea face să intervii și să-ți oferi ajutorul.

Capricorn

Termini de renovat locuința sau o reamenajezi, însă este sigur că își dedici mare parte a timpului activităților gospodărești. Interesul pentru familie crește și cei din jur vor aprecia asta.

Vărsător

Ești nemulțumită de locul de muncă și te gândești să-ți schimbi cariera sau, cel puțin, jobul. Nu este o decizie rea, dar investighează cu atenție noul teren și ofertele care vin spre tine.

Peşti

Se anunță o posibilă deplasare în interes de serviciu și ar fi bine să-ți faci bagajul în mod corespunzător. Nu pari prea încântată de această decizie, dar la final s-ar putea să-i afli beneficiile.