Horoscopul zilei de 10 iunie 2019

Berbec

Te dedici muncii, dar spre seară ai putea avea probleme cu partenerul de cuplu sau cu familia, din cauza faptului că nu te mai implici și în altceva. Va trebui să dai explicații.

Taur

Ai nevoie de înțelegere, de compasiune, de iubire, dar nu primești asta de la partenerul de cuplu, drept urmare iei în considerare varianta despărțirii.

Gemeni

Simți ceva nou pentru o persoană pe care o cunoști de multă vreme. Aceste emoții te copleșesc, pe de o parte, dar pe de altă parte te fac să privești cu alți ochi viitorul.

Rac

Te gândești la toate lucrurile pe care le ai de rezolvat până la vacanță și plănuiești să-ți eficientizezi timpul. Liste peste liste, calcule și programe - mai mult te vor ameți, să știi.

Leu

Îți dai întâlnire cu o persoană specială, pe care o apreciezi cu adevărat și de la care ai multe de învățat. Nimeni din familia ta nu înțelege această legătură însă.

Fecioară

Te bucuri de lucrurile mărunte și fiecare pas înainte devine o victorie. Perseverența îți e admirată de prieteni, dar insistențele devin motiv de sabotaj pentru cei care nu te plac.

Balanţa

Te dedici muncii azi, însă în spatele aparențelor o suferință ascunsă îți dă un sentiment de nesiguranță. Simți nevoia de a vorbi cu cineva, dar nu știi încă pe umărul cui ar fi mai bine să plângi.

Scorpion

Azi uiți pentru câteva momente de toate problemele și te bucuri de o mică escapadă în natură. Aveai nevoie să te relaxezi profund la început de săptămână și iată că reușești.

Săgetător

O discuție serioasă îți deschide mintea spre un subiect despre care nu prea voiai să auzi până acum. Vei vrea să afli mai multe lucruri, iar o vizită la bibliotecă sau poate la o librărie, nu e exclusă.

Capricorn

Te dedici muncii, dar în capul tău nu rulează, de fapt, decât planuri de vacanță. Nimeni nu știe că nu mai ai chef de nimic, poate doar partenerul de cuplu, dar reușești să păstrezi perfect aparențele.

Vărsător

E timpul să te bucuri de tot ceea ce ai realizat până acum pe cont propriu. Azi primești laude și complimente, iar asta îți face ziua excelentă. Spre seară, ai putea avea parte de o întâlnire romantică.

Peşti

Azi pui la cale un plan destul de secret, despre care știu doar câteva persoane, un plan ce are legătură cu iubirea, cu prietenia... O să ai emoții mari, dar o să-ți iasă, ai să vezi!