Horoscopul zilei de 10 iunie 2018

Berbec

Petreci timpul în familie și faci socoteli care să-i vizeez pe toți membrii. Împarți sarcini și le ceri tuturor să contribuie financiar la bunăstarea locuinței. Posibile frământări legate de niște datorii nereturnate.

Taur

Este o zi excelentă pentru nativii Taur. Aceștia se simt stăpâni pe sine și pe situație, își asumă responsabilități, vorbe și fapte sunt echilibrați și iau decizii înțelepte.

Gemeni

Este posibil să resimți un ușor disconfort legat de anumite afecțiuni cronicizate. Nu este nimic grav, însă îți vei strica buna dispoziție. Odihnește-te mai mult și fii atentă la dietă.

Rac

Prin dialog închegat și gesturi mărunte ai șanse să consolidezi o relație de prietenie mai veche sau să legi una de viitor. Sinceritatea și exprimarea emoțiilor te poate ajuta în acest sens.

Leu

Îți impui punctul de vedere în fața celor dragi și s-ar putea să creezi o stare de tensiune care să nu avantajeze pe nimeni. Se creează un apsect favorabil schimbărilor radicale. Dacă nu ești pregătită, nu forța nota.

Fecioară

Nu este una dintre cele mai bune zile ale tale. Ai tendința de a da înapoi, de a te retrage dintr-un proiect, de a încălca o primisiune făcută sau de a pune punct unei relații, unui parteneriat.

Balanţa

Îți faci griji legate de bani și încerci să găsești modalități rapide de a-ți îmbunătăți veniturile, iar situația te va exaspera, mai ales dacă nu ai un plan bine pus la punct.

Scorpion

Nu este o zi potrivită să reiei o colaborare sau să te împaci cu o persoană pe care ai rănit-o. Conflictele sunt încă favorizate astrologic și ar fi chiar indicat să eviți întâlnirile de acest gen.

Săgetător

Nu ești în apele tale azi și este foarte probabil să amâni niște deplasări sau să anulezi niște planuri. Sfatul nostru este să te odihnești mai mult și să acorzi o mai mare importanță dietei, evitând să cazi pradă viciilor.

Capricorn

Te dedici studiului astăzi, iar activitățile întreprinse te vor relaxa și te vor binedispune. Vezi filme documentare, citești cărți sau te documentezi temeinic în prvința unui eveniment sau persoană care ți-au impactat trecutul.

Vărsător

Se poate să ai parte de o vizită din partea rudelor sau să survină un eveniment neaștepatat legat de cei din jurul tău care să-ți strice buna dispoziție și planurile făcute pentru azi. Nu sunt recomandate discuțiile legate de bani sau moșteniri.

Peşti

Ai putea să-ți folosești intuiția de care vei da dovadă astăzi pentru a lua niște decizii importante, indiferent de sectorul de viață despre care este vorba, Calmul tău de azi îi va dezechilibra pe cei din jur care nu vor ști cum să te interpreteze.