Horoscopul zilei de 10 iulie 2019

Berbec

Azi ai putea descoperi niște lucruri pe care cineva din familie voia să ți le ascundă. Secretul acesta se va dovedi unul destul de dureros, drept pentru care vei vrea să ceri niște explicații. O să treci prin multe emoții...

Taur

Sunt zile și zile, iar pentru tine ziua de azi nu e cea mai bună. Din fericire, o să te afunzi în muncă cel mai probabil și o să treacă destul de repede, dar te vor enerva toate comentariile celor din jur.

Gemeni

Azi primești vești bune despre sănătatea ta sau a unei persoane dragi. Sunt șanse mari să vrei să sărbătorești momentul așa că o petrecere restrânsă va fi ușor de organizat pentru sfârșitul săptămânii...

Rac

Te bucuri de bucuria unei persoane apropiate și suferi din cauza faptului că tu nu ai ajuns încă la nivelul la care acea persoană a ajuns. Nu, nu e invidie, e doar tristețe. Noroc cu partenerul de cuplu care te scoate rapid din această stare.

Leu

E timpul să spui adevărul unei persoane, oricât de dureros ar fi acesta. Nu poți amâna asta, pentru că e o chestiune extrem de importantă. O să suferi și tu alături de prietenul sau prietena ta, dar tot răul de acum e spre bine, în viitor.

Fecioară

Banii ar putea deveni o reală problemă pentru tine dacă nu te abții de la cheltuieli inutile. O să-ți dai seama azi, cel mai probabil, când o simplă verificare a soldului de pe card te va trezi la realitate.

Balanţa

Ai șanse mari ca azi să primești o avantajoasă ofertă de muncă sau o posibilă ofertă de colaborare. Va trebui însă să-ți stabilești prioritățile pentru că acceptarea acestei oferte înseamnă renunțarea la alte plăceri.

Scorpion

Vești bune azi, vești legate de muncă, cel mai probabil. Chiar dacă mai durează când vei face rost de bani, la modul concret, măcar opțiunile tale sunt deschise, iar cei din jur îți laudă meritele. Tot e un pas înainte!

Săgetător

Șansele ca azi să pierzi niște lucruri importante sunt destul de mari, așa că ai grijă de portofel, de telefon ori de ce mai ai la tine. Fii atentă unde lași lucrurile și fii atentă și la hoții de buzunare.

Capricorn

Azi o să primești o replică destul de acidă din partea cuiva, iar asta ar putea însemna debutul unui conflict între voi. Încearcă să te abții de la comentarii inutile și pur și simplu să ignori această energie negativă din viața ta.

Vărsător

Sunt șanse mari să primești o ofertă avantajoasă de vacanță, alături de niște prieteni sau de niște cunoștințțe. Problema este că te deranjează la culme prezența unei persoane din acest grup, drept urmare va fi o decizie destul de dificilă.

Peşti

Azi sunt șanse să suferi din iubire, fie din cauza unei decepții actuale, fie din cauza unei probleme amoroase mai vechi. Ar trebui să realizezi faptul că nu-i un capăt de lume ce simți acum și că vor veni zile mai bune și pentru tine.