Horoscopul zilei de 10 iulie 2018

Berbec

Ai senzația că nimeni nu te înțelege, nimeni nu e pe aceeși lungime de undă cu tine, dar nu e deloc așa. Gândește-te la oamenii care ți-au fost mereu aproape, pe umărul cărora ai plâns și ai râs... o să vezi că un om, cel puțin, a fost mereu lângă tine.

Taur

Azi ai parte de multe peripeții, dar mai presus de tot ai parte de senzații tari într-un loc cu totul neașteptat, poate la poștă, poate la administrația financiară. Totul e bine când se termină cu bine însă, așadar o să poți pune capul pe pernă liniștită.

Gemeni

Sunt șanse mari ca cineva să îți spună un secret azi, un secret care o să te tulbure, o să te agite, o să-ți dea lumea peste cap. Mai bine nu știai acest lucru, pentru că acum te vei gândi numai la asta...

Rac

Chiar dacă ți se pare că partenerul de cuplu nu e foarte implicat în viața voastră comună și în relația voastră, să știi că nu ai dreptate. Nu prea îți dai tu seama, dar jumătatea ta te iubește mai mult decât îți imaginezi și, chiar dacă nu ți-o spune, ți-o arată.

Leu

O persoană de sex feminin din familie îți împărtășește o veste extraordinară, la care tu nu te așteptai niciodată, deși îți doreai asta în secret. O să ai o zi foarte, foarte reușită, o să fii peste măsură de fericită!

Fecioară

Când vine vorba de bani, s-ar putea spune despre tine că ai un al șaselea simț. Azi o să scoți bani din ceva aproape imposibil, dar cumva vei reuși să faci asta și o să-i surprinzi pe toți cu abilitățile tale.

Balanţa

Trebuie să spui adevărul azi, chiar dacă persoana care va afla vestea nu e deloc încântată de asta, ba chiar s-ar putea să sufere. Numai că așa e cu adevărul - uneori doare - dar de fiecare dată e mai bine să-l știi decât să trăiești în ignoranță.

Scorpion

Astăzi ai parte de momente frumoase alături de o persoană dornică să te cunoască. Tu nici nu îți dai seama, dar s-ar putea ca acest om să aibă chiar și niște sentimente pentru tine... deschide ochii!

Săgetător

Uiți să faci ceva sau greșești ceva și asta te enervează toată ziua, îți dă programul peste cap și îți dă o stare proastă. Acceptă că mai sunt și astfel de zile și mergi mai departe, o să fie bine.

Capricorn

Sunt șanse mari ca azi să te cerți cu cineva, cel mai probabil la locul de muncă, acolo unde pur și simplu nu înțelegi anumite lucruri pe care cei din jur le fac. Mai bine abține-te, s-ar putea ca de data asta să nu ai dreptate.

Vărsător

O zi bună se cunoaște de dimineață. O să reușești să faci tot ce ți-ai propus azi, poate chiar mai mult de-atât, pentru că ai energie bună, simți că te-ai odihnit suficient și ești pregătită să cucerești lumea!

Peşti

Azi ești la limita puterilor și e abia marți... ai impresia că nu vei rezista până la finalul săptămânii în ritmul acesta, dar nici nu ai habar câte resurse de energie zac în tine. Trebuie doar să-ți concentrezi această energie pe ceea ce contează, nu pe prostii, și o să fie bine.