Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Berbec

Atenție la tensiunile cu cei din familie care astăzi pot degenera și pot conduce la deteriorarea unor relații și chiar la înstrăinare.

Taur

Posibil ca niște evenimente neplanificate să-ți dea peste cap niște concepții, principii și credințe! Evită să intră în dialoguri în contradictoriu astăzi pentru că tu vei avea de suferit!

Gemeni

Posibil ca un proiect care-ți rotunjea veniturile să ajungă la maturitate și să culegi roadele sau să se finalizeze. Atenție la cheltuielile impulsiv-emoționale astăzi!

Rac

Starea de spirit este afectată de Eclipsa de Lună care se petrece astăzi întocmai în semnul tău și poate aduce trăiri intense, gânduri confuze și emoții puternice.

Leu

Este o zi foarte bună pentru introspecție și ai șansa de a dizoova trecutul, de a lăsa în spate o situație de viață. o amintire, o relație.

Fecioară

Atenție la comunicarea cu prietenii pentru că riscul de a pune punct unei astfel de relații este foarte mare astăzi. Evită să te contrazici!

Balanţa

Posibil să ai parte de o surpriză mai puțin plăcută la locul de muncă. Un proiect se poate încheia acum și poți culege roadele. Indiferent ce va fi, evită să-ți dai demisia acum!

Scorpion

Poți trece prin dialoguri menite să-ți schimbe o viziune, să-ți răstoarne niște sisteme de valori. Unii nativi pot primi diplome și onoruri astăzi.

Săgetător

Dialogurile cu persoane înțelepte, cu persoane în care ai încredere, inclusiv cu un psiholog sau terapeut, te pot ajuta astăzi să dizolvi o durere, să depășești o situație din trecut.

Capricorn

Relația cu partenerul de viață este foarte încordată și nu este exclus să pui punct unei povești de iubire. Comunicarea este un punct vulnerabil al zilei, deci ai grijă cum expui situația celuilalt!

Vărsător

Posibil să ai parte de niște schimbări legate de locul de muncă, de sarcinile și responsabilitățile avute. O etapă se poate încheia în acest sens, dar nu o favoriza tu printr-o demisie dată pe baza unei decizii impulsive și emoționale.

Peşti

Te sfătuim să fii foarte prudentă în felul în care comunici cu persoana iubită, mai ales dacă ești la început de relație, pentru că șansele ca un conflict declanșat azi să încheie tot sunt foarte mari.