Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2019

Berbec

Astrele aduc vești bune azi - vin bani de unde nu te aștepți și ocazii pentru a-i cheltui cu un scop. Poate o mică vacanță la munte, în week-end, sau poate chiar un city-break.

Taur

Te bucuri de veștile aflate azi, legate de sănătate. Poate că primești niște rezultate de la analize, sau poate că cineva apropiat află lucruri bune despre un diagnostic. Oricum ar fi, ai motiv de bucurie!

Gemeni

Banii care-ți ies azi în cale, pe nepusă masă, vor dispărea la fel de repede cum au venit în viața ta. E energia astrelor, trebuie să accepți asta, și să mergi mai departe concentrată pe traiectoria ta, pentru că vor mai fi ocazii de câștig!

Rac

Vești bune ziua de azi are! Pot fi vești legate de bani sau de bunuri materiale, poate fi chiar și un cadou scump sau un cadou la care visai de multă vreme și care are deja o valoare sentimentală pentru tine. O să te emoționezi azi mai mult ca sigur!

Leu

Când cineva te ajută, te emoționezi la culme și te simți responsabilă de a întoarce această favoare imediat. Dar azi o să înveți o lecție unică despre bunătate și despre prietenie. Gesturile frumoase nu costă nimic și nu trebuie să te revanșezi mereu pentru ele!

Fecioară

Dragostea iese azi în calea ta. Fie că îți cade cu tronc un coleg de serviciu, un necunoscut sau o persoană apropiată unui prieten, azi sunt șanse mari să te îndrăgostești - indiferent că ești sau nu într-o relație de cuplu!

Balanţa

Azi afli adevărul într-o privință legată de partenerul de cuplu sau de o persoană foarte apropiată. Nu-ți convine deloc situația, te enervează și te simți trădată... Vei vrea să afli mai multe răspunsuri, mai multe explicații.

Scorpion

O zi pozitivă, plină de energie bună, în care te dedici muncii. Șefii îți vor aprecia entuziasmul și pofta de lucru, așa că eforturile tale nu vor trece neobservate. Continuă pe această linie și o să ai numai de câștigat!

Săgetător

Azi ai grijă pe unde mergi, cum traversezi strada și acordă atenție mare traficului, dacă ești conducător auto. Ai risc de mici accidente care îți pot da ziua peste cap. Nu intra în panică, dar fii mai atentă!

Capricorn

Sunt șanse mari să primești vești legate de casă astăzi. Fie ai ceva de plătit, o factură mai mare, un impozit, o datorie de care ai uitat, cert e că veștile nu sunt grozave, pentru că va trebui să scoți mulți bani din buzunar...

Vărsător

O mică bucurie îți înseninează întreaga zi și parcă nu mai vezi totul la fel de dramatic precum credeai că este zilele trecute. Ar trebui să înveți o lecție din toată situația asta. Uneori avem nevoie de foarte puțin pentru a fi fericiți.

Peşti

Intuiția ta îți poate aduce un câștig major azi. Joacă la loto sau participă la primul concurs care îți iese în cale pentru că ai șanse de câștiguri majore, venite pur și simplu, pe neașteptate! Merită să încerci măcar, nu?!...