Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2018

Berbec

Ziua de azi vine cu tot felul de provocări. S-ar putea să ai nevoie de o mică vacanţă la finalul ei, pentru că vei avea foarte multe de făcut, de rezolvat, de umblat, iar asta te va lăsa fără pic de energie. Din fericire, partenerul de cuplu îţi e aproape şi te sprijină moral.

Taur

Îndrăzneşte să crezi în forţele tale, pentru că atunci când faci asta, numai lucruri bune se întâmplă. Ar trebui să analizezi puţin situaţia şi să înveţi din trecut. Până acum, astrele ţi-au demonstrat sprijinul lor, dar de azi ar trebui să ieşi din zona de confort.

Gemeni

Azi rişti să faci o prostie şi să-ţi sabotezi relaţia de cuplu. Ai mare grijă cu cine flirtezi, mai bine te ţii departe de asta, pentru că astrele nu sunt în favoarea ta deloc. Dacă nu te mai simţi confortabil în actuala relaţie, vorbeşte mai întâi cu partenerul tău.

Rac

Ziua de azi începe destul de bine, dar se încheie cu îngrijorări şi foarte mult stres. Ţi-ar prinde bine o plimbare lungă, la ceas de seară, pentru a-ţi limpezi gândurile. Nimic şi nimeni nu merită să-ţi pui în pericol sănătatea, ţine minte asta.

Leu

Ai o zi plină de satisfacţii, mai ales de ordin profesional. Reuşeşti ceva ce nimeni nu a mai reuşit până acum, iar şefii apreciază asta. Colegii s-ar putea să te invidieze puţin, dar dacă veţi comunica eficient, o să treacă această stare ciudată.

Fecioară

Banii nu sunt o problemă pentru tine în general, dar ar putea deveni, începând de azi, pentru că o să apară o cheltuială majoră în viaţa ta, iar asta va presupune un împrumut sau cine ştie ce sacrificii financiare. Oricum ar fi, e bine să nu mai cheltuieşti haotic până când nu strângi nişte rezerve în cont.

Balanţa

Profită de toate oportunităţile care îţi ies azi în cale pentru că una dintre ele ar putea fi o şansă rară în viaţa ta. Astrele îţi vor scoate azi în cale o ocazie unică, iar tu vei fi supusă unui test. Vei accepta sau nu? Poate că de asta depinde un succes imens, dar pentru a afla adevărul va trebui să te arunci în necunoscut.

Scorpion

Urmează o zi obositoare, plină de agitaţie, iar singura parte bună la finalul acestei zile va fi partea financiară. E posibil să reuşeşti să faci rost de o sumă importantă de bani, sau să ţi se promită asta, dar merită oare efortul? Va trebui să te gândeşti bine la asta...

Săgetător

Bucurie mare în familia ta azi! Un apropiat care era în spital sau primise un diagnostic destul de grav o să te anunţe că se simte mai bine, iar starea sa generală de sănătate s-a îmbunătăţit. Ţi se va lua o piatră de pe inimă şi în sfârşit o să te poţi bucura şi tu de micile plăceri ale unei vieţi fără griji.

Capricorn

Înveţi azi că aparenţele pot înşela grav uneori, iar prima impresie nu e de fapt atât de importantă precum se spune. Ai judecat greşit un om, iar acum el îţi dovedeşte că nu e deloc cum credeai tu că este. Încă o lecţie învăţată! Mai bine aşa, pe viitor ai să ştii!

Vărsător

Ziua de azi îţi va aduce o mare bucurie. Familia ta se va mări, iar asta e motiv de sărbătoare. Spre seară, te vei vedea cu mai multe persoane dragi şi veţi sta cel mai probabil la poveşti până târziu. Azi o să uiţi de griji, pentru că nimic altceva nu mai contează.

Peşti

Începi ziua cu gândul la o persoană dragă, care traversează o perioadă mai puţin plăcută. Din fericire, vei reuşi să vorbeşti cu această persoană, până la amiază, şi te vei mai linişti. Spre seară sunt favorizate discuţiile financiare, aşa că nu ar trebui să te surprindă dacă şefii te cheamă într-o şedinţă.