Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Berbec

Sunt șanse de a primi un cadou surpriză azi, ceva ce visai de multă vreme, dar poate că nu aveai suficienți bani pentru a invensti în asta. Un prieten te va surprinde.

Taur

Primești vești legate de un eveniment ce are legătură cu grupul de prieteni. Apar probleme de rezolvat, neînțelegeri și situația devine din ce în ce mai tensionată.

Gemeni

Ai șanse de a primi vești bune din partea familiei. Cineva mai în vârstă, tată sau bunic poate, îți dă un sfat important, sfat pe care te gândești să-l aplici numaidecât.

Rac

Încerci să te organizezi mai bine, dar intri în criză de timp. Reușești să faci o bună parte din ceea ce ți-ai propus, iar asta te mulțumește parțial. Te așteaptă o săptămână plină.

Leu

Ai vrea să fii în altă parte azi, undeva unde te-ai putea distra, unde te-ai putea relaxa mai mult. O întâlnire cu prietenii îți poate schimba perspectiva.

Fecioară

Reușești să spui ce aveai pe suflet. Îți iei inima-n dinți și îți lași libere sentimentele. Partenerul de cuplu o să fie cu adevărat surprins de ceea ce zăcea în inima ta.

Balanţa

Problemele cu banii te-ar putea determina să apelezi la un împrumut. Atenție pe viitor la latura financiară, ai ceva de învățat din toată situația de azi.

Scorpion

Te pregătești de un pas important în carieră sau în viața ta profesională, iar azi tensiunea atinge cote maxime. Familia te susține, dar e foarte posibil să nu înțeleagă demersul tău.

Săgetător

Sunt șanse să primești bani sau bunuri materiale azi, fie ca și cadou, fie că ți se returnează un împrumut sau pur și simplu ți se oferă în schimbul unui serviciu.

Capricorn

Azi uiți de griji și te hotărăști să petreci mai mult timp de calitate cu partenerul de cuplu. Problema este că partenerul se simte o povară pentru tine și ar putea să apară discuții între voi.

Vărsător

O escapadă din oraș te reînvigorează și îți oferă noi perspective. Azi e una din acele zile în care nu prea ai mai vrea să te întorci la viața ta banală. Ai vrea să fugi spre noi orizonturi.

Peşti

O ceartă cu un membru al familiei mai în vârstă te pune pe gânduri. Nu știai despre tine că poți fi atât de sensibilă, dar uite că fiecare zi e un moment bun pentru a te mai descoperi puțin.