Horoscopul zilei de 10 februarie 2018

Berbec

Azi o să vrei să termini tot ce ai de făcut prin casă mai repede - mâncare, curățenie - pentru că cineva te va invita undeva spre seară. E un loc în care voiai să ajungi de multă vreme, așa că fă tot posibilul să nu ratezi această ocazie.

Taur

Azi ar trebui să uiți de toate grijile și să-ți faci timp pentru tine! Viața e prea scurtă pentru a munci non stop, așa cum faci tu. Ieși la o plimbare, mergi și cumpără-ți ceva frumos, întâlnește-te cu prietenii... fă orice te face să te simți bine!

Gemeni

Uită de griji și de responsabilități și relaxează-te așa cum știi mai bine. Dacă vei primi o invitație, pe parcursul zilei de azi, de la vreo rudă sau de la vreun prieten, accept-o fără să stai pe gânduri. Puțină socializare nu ți-ar strica!

Rac

Ziua de azi e pentru planuri, pentru stat la povești alături de cei dragi, pentru uitat de responsabilități, de muncă, de orice factor negativ din viața ta. Pune-te pe tine pe primul loc și acordă-ți atenția de care ai atât de mare nevoie.

Leu

Azi s-ar putea să afli o veste care te va întrista ușor, o veste ce ar putea avea legătură cu o rudă mai în vârstă sau cu un vecin, prieten, fost coleg. Oricum, având în vedere că tu nu ai ce să faci în contextul dat, încearcă să nu rămâi blocată în această stare de tristețe.

Fecioară

Azi ai putea merge la cumpărături, unde cel mai probabil, ca orice fecioară care se respectă, vei lăsa o sumă considerabilă de bani. Fie că e vorba de cumpărături pentru casa actuală sau poate pentru o locuință nouă, în care urmează să te muți, cert e că bugetul tău va avea de suferit.

Balanţa

Azi descoperi un adevăr dureros, pe care cineva din familie ți l-a ascuns multă vreme, în speranța că nu vei fi rănită. Adevărul acesta te va face să privești unele lucruri cu alți ochi, chiar dacă nu va afecta relația dintre tine și respectiva persoană din familie.

Scorpion

Gândește-te și la ceilalți din jur, mai ales la familie, atunci când iei decizii importante, precum cele de astăzi. Poate că nu ar fi rău să vorbești și cu ei... mai ales dacă nu vrei să îi superi în mod intenționat.

Săgetător

Ziua de azi se remarcă prin dorința ta de neoprit de a oferi și de a primi dragoste. O să ai o zi marcată de iubire, de emoții, de priviri cu subînțeles... O să fie o zi perfectă, așa cum visai de multă vreme. Fericirea ta atinge cote maxime!

Capricorn

Bucură-te de o zi în care nu prea trebuie să faci nimic mai mult decât să te relaxezi alături de prieteni, familie, persoane dragi. Cumva, astrele se aliniază pentru tine și azi vei avea o zi dacă nu perfectă, aproape perfectă.

Vărsător

Azi o să încerci ceva nou, o activitate, un loc, un fel de mâncare, un joc... cine știe. Cert e că o să-ți calci pe inimă și vei încerca asta, pentru că nu va fi deloc ceva banal, va fi ceva pentru care va trebui să ieși puțin din zona ta de confort.

Peşti

Când lucrurile păreau că nu se mai schimbă deloc în viața ta sentimentală, iată că astrele îți rezervă o surpriză de zile mari și îți scot în cale o persoană cu adevărat specială, care te va face să te simți extraordinar astăzi!