Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019

Berbec

Te sfătuim să fii atentă la comunicare, deoarece astăzi mesajele pot fi transmise, dar și înțelese greșit. Evită să faci promisiuni

Taur

Nu este recomandat să faci investiții financiare sau tranzacții de amploare astăzi! Evită, de asemenea, împrumuturile și rezumă-te la ceea ce ai!

Gemeni

Poți avea parte de o discuție tensionată cu partenerul de viață sau cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri. Evită să tragi concluzii pripite!

Rac

Este o zi favorabilă să-ți reevaluezi sarcinile și responsabilitățile de la locul de muncă. Acordă mai multă atenție sănătății, în special odihnei.

Leu

Este o zi bună pentru reevaluarea unor activităților artistice și de creație. Atenție la negocierea vânzării unor opere de artă, capitol unde ai putea fi păcălită, înșelată.

Fecioară

Te sfătuim să reevaluezi o situație ce vizează locuința, iar dacă este vorba de o vânzare, cumpărare, închiriere de casă, atunci negocierea nu va fi punctul forte al zilei și ar fi indicat să amâni evenimentul.

Balanţa

Este o zi favorabilă pentru a te înscrie sau a relua niște cursuri abandonate sau pentru a susține niște examene restante. Atenție la relația cu rudele care poate avea de suferit în urma unor conflicte!

Scorpion

Te sfătuim să ai mare grijă la contracte și acte! Verifică de două ori ceea ce semnezi, ceea ce aprobi, mai ales dacă este vorba de bani la mijloc.

Săgetător

Te sfătuim să ai grijă deoarece astăzi sunt favorizate tensiunile și comnflictele cu persoana iubită! Evită să te cerți și mai ales să duci lucrurile la extrem.

Capricorn

Starea de sănătate nu este chiar foarte bună și contextul îți poate afecta inclusiv starea ed spirit. Azi eviți dialogurile cu cei din jur și nu ești deloc o companie plăcută.

Vărsător

Te sfătuim să reevaluezi un plan sau un proiect în care ești implicată sau ai intenția să o faci. Poate să nu fie chiar cea mai bună opțiune!

Peşti

S-ar putea ca la locul de muncă să ai parte de niște tensiuni care să-ți afecteze în mod neplăcut imaginea profesională.