Horoscopul zilei de 10 decembrie 2017

Berbec

Astăzi ești foarte darnic cu cei din jur, le faci mici cadouri și le oferi toată atenția ta, însă ai grijă să nu te suprasoliciți. Mulți vor aprecia și-ți vor întoarce favorurile.

Taur

Niște crize de gelozie pe care i le faci partenerului s-ar putea să te îndepărteze de acesta și să nu reușești să-l împaci prea usor. Este păcat că nu profitați de ziua liberă pentru a vă petrece timpul împreună.

Gemeni

O stare de epuizare combinată cu o stare de nervozitate te vor țintui la pat astăzi. Sfatul nostru este sa-ți faci un ceai sau un fresh de citrice și să te repui pe picioare pentru că urmează o săptămână solicitantă la locul de muncă.

Rac

O să ai parte de acțiune pe parte sentimentală, se anunță o întâlnire romantică alături de partener, iar dacă nu ai o relație, atunci o aventură te poate lua prin surprindere și nu-ți displace deloc acest aspect.

Leu

O activitate în sânul familiei îți va ocupa jumătate din zi, însă nu te deranjează să-ți petreci duminica alături de cei dragi, mai ales că aveți multe de planificat în legătură cu locuința.

Fecioară

Un mic scandal cu un membru al familiei se poate să apară la începutul zilei, însă până seara vă veți da seama că a fost doar o neînțelegere pe care, printr-o comunicare eficientă, ați fi anihilat-o imediat.

Balanţa

Cineva îți înapoiază niște bani, posibil o datorie mai veche de careaproape că uitasei sau primești un cadou valoros sau pe care decizi ulterior să-l valorifici și cu banii să-ți iei ceea ce ai nevoie într-adevăr.

Scorpion

Se anunță o zi încărcată cu energie și voie-bună. Faci vizite prietenilor, îți inviți partenerul în oraș, cumperi niște cadouri pentru cei dragi, iar seara te relaxezi la un film, încântată de modul ăn care ți-ai petrecut ziua.

Săgetător

Nu te simți bine astăzi și decizi să stai în liniștea căminului și să meditezi la ultimele întâmplări din viața ta. Niște vitaminizante te-ar ajuta ăn acest moment, deoarece nu ești chiar în apele tale la capitolul sănătate.

Capricorn

Cineva din grupul de prieteni îți cere ajutorul și nu vei rezista rugăminților sale, însă te vei folosi de ocazie să-i ceri și tu sprijinul într-un proiect pe care abia l-ai demarat sau urmează să-l începi.

Vărsător

Un gând inovativ și creativ a pus stăpânire pe tine și nu te vei abține până nu-l vezi concretizat. Indiferent ce ar fi, nu te agita și ia-o încet, pas cu pas.

Peşti

Primești o veste din străinătate care te bucură și îți face ziua mai frumoasă. Poate fi vorba chiar și de planificarea unei călătorii peste hotare sau o surpriză din partea cuiva drag care locuiește la distanță mare de tine.