Horoscopul zilei de 10 august 2019

Berbec

Vremea relaxării a sosit. Azi ar fi indicat să îți aloci niște timp doar pentru tine, pentru activitățile care îți fac plăcere, pentru odihnă și pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. Străduiește-te să respecți acest program de liniște, pentru că te așteaptă o nouă săptămână plină.

Taur

Astăzi ar trebui să accepți faptul că unele persoane te critică doar pentru că așa sunt obișnuite, pentru că nu au altceva mai bun de făcut sau pentru că își proiectează temerile și emoțiile negative asupra ta. Nu acorda prea multă atenție acestor momente și acestor oameni.

Gemeni

Azi ar fi bine să spui tot ce ai pe suflet, pentru că emoțiile negative îți pot face rău dacă le ții în tine. Descarcă-te, plângi dacă așa simți, și mergi mai departe cu inima deschisă.

Rac

Azi nu are rost să suferi, chiar dacă te simți ușor deprimată. E sâmbătă, poți profita de week-end și poți să te relaxezi alături de cei dragi. Încearcă să ieși undeva în natură, poate chiar în afara orașului, la munte sau la mare, pentru a te detașa complet.

Leu

Veștile bune pe care le-ai putea primi azi au legătură cu un proiect de viitor - o colaborare, o vacanță sau niște planuri pe care le-ai făcut de mai multă vreme. E motiv de sărbătoare, drept urmare seara te-ar putea prinde în oraș.

Fecioară

Azi ar trebui să-ți menții calmul pentru că pot să apară momente tensionate în familie. O mică dispută cu rude mai în vârstă sau neînțelegeri cu partenerul de cuplu. Nu e nimic ieșit din comun, doar că ține de tine cum și ce comunici, dar și pe ce ton.

Balanţa

Ai sau n-ai curaj să riști? Astrele te-ar putea supune la un test azi și rezultatul acestui eventual test ține doar de tine. Dacă o să ai curaj să riști, vei avea de câștigat, însă rareori îți asumi astfel de lucruri... Alege rațional!

Scorpion

Încearcă să comunici mai deschis cu cei din jur astăzi, pentru că nimeni nu-ți poate citi gândurile și, drept urmare, orice problemă ai avea, n-o să te ajute nimeni s-o rezolvi dacă tu nu spui exact despre ce e vorba.

Săgetător

Sunt șanse mari ca azi să primești sau să găsești un obiect valoros. Poate că în primă fază o să te gândești să scoți un profit din asta, însă investițiile de viitor sunt cele care ar trebui să te stimuleze mai mult, pentru că valoarea acestui lucru va crește considerabil în timp.

Capricorn

Azi s-ar putea să dai sau să primești o veste uriașă! Problema este că partenerul de cuplu nu înțelege deloc ce se întâmplă, iar de aici ar putea să apară sincope în comunicarea voastră.

Vărsător

Astăzi simți nevoia de suport psihic, emoțional, ai nevoie de un om pe umărul căruia să-ți verși emoțiile, însă partenerul de cuplu pare că ia totul în glumă. O să te frustreze situația asta și s-ar putea să nu știi cum să reacționezi...

Peşti

Te simți prinsă într-o rutină obositoare și tot ce poți face pentru a scăpa din asta e să vii cu o idee îndrăzneață și să ai curaj să pui în practică această idee. Va trebui să faci, așadar, ceea ce urăști cel mai mult - să ieși din zona de confort!