Horoscopul zilei de 10 aprilie 2020

Berbec

Este o zi bună să începi un curs, să înveți ceva nou, poate chiar să iei o decizie legată de o colaborare, de modul în care-ți desfășori activitatea profesională.

Taur

Ai șansa de a discuta, de a negocia o colaborare. Poate fi vorba de un job suplimentar sau un proiect sezonier. În plan sentimental, comunică cu calm cu partenerul.

Gemeni

Muncești mult și chiar dacă ai energie și simți că poți face față nu este exclus să te confrunți cu o oboseală puternică către finele zilei și chiar să zaci în weekend.

Rac

O cină romantică în intimitatea căminului, un SPA în propria baie s-ar putea să fie cele mai bune soluții pentru a revitaliza pasiunea în cuplu. Azi ai șanse mari!

Leu

Încearcă să fii mai atentă la ceea ce vorbești cu cei din jur, mai ales la locul de muncă, pentru că ai putea fi interpretată greșit sau chiar tu ai putea transmite mesaje eronate fără să vrei.

Fecioară

Se întrevăd tensiuni în plan amoros și ai face bine să nu întinzi coarda. Este un moemnt delicat pentru cupluri și ar trebui să dai dovadă de mai multă diplomație și înțelegere.

Balanţa

Nu este o zi bună pentru tranzacții, negocieri și investiții, iar dacă trebuie să faci cheltuieli încearcă să nu te avânți prea departe. Poți pierde bani!

Scorpion

În plan sentimental sunt șanse mari ca lucrurile să se așeze și să reintri pe un traseu normal, echilibrat, însă nu te aștepta la miracole și nici ca lucrurile să se petreacă de la sine.

Săgetător

Poți cunoaște o persoane care să te atragă sau poți relua legătura cu cineva din trecut, cu un fost partener. Atenție! Poți avea parte de dezamăgiri ulterior!

Capricorn

Încearcă să ai mai multă grijă la alimentație și la odihnă. Tendința este de a exagera cu micile distracții și astfel de a-ți suprasolicita organismul.

Vărsător

Încearcă să te dedici unor activități care-ți fac plăcere astfel încât să nu mai resimți trecerea timpului sau izolarea ca o povară. Atenție la dialog! Poți fi tentată să reverși furia interioară asupra celor din jur!

Peşti

Azi visezi mai mult ca de obicei și nu este un lucru rău, însă evită să iei decizii care cer gândire rațională. Rugăciunea te poate ajuta să te apropii mai mult de sufletul tău.