Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019

Berbec

Este momentul să-ți reevaluezi atitudinea vizavi de un curs de dezvoltare personală sau profesională. Nu ar fi rău să reiei niște studii.

Taur

Nu stai prea bine la capitolul financiar, însă nici veștile nu vor fi prea bune în această perioadă. S-ar putea să fii nevoită să returnezi urgent un împrumut.

Gemeni

Conflictele cu partenerul de viață sunt la ordinea zilei și cu atât mai mult astăzi se va ajunge la adevărate războaie.

Rac

Poți fi încordată din cauza unei situații neprevăzute apărută la locul de muncă și te poți gândi serios să faci o schimbare de direcție în acest sens.

Leu

Poți avea parte de niște discuții cu persoana iubită care să te pună pe gânduri și să te facă să reevaluezi propriile tale sentimente.

Fecioară

S-ar putea să participi la o reuniune de familie, să primești invitați sau să mergi în vizită. Atenție la dialogurile cu aceștia deoarece se poate ca unele principii și idei despre viață diferite să dea naștere unui adevărat conflict.

Balanţa

Nu va fi cea mai bună zi să comunici cu cei din jur, însă ai putea aborda diplomația și optimismul în dialog pentru a evita tensiunile și eventualele conflicte.

Scorpion

Nu este exclus să ai parte de dialoguri pe teme financiare, ba chiar să încerci o renegociere a salariului sau a unui contract de colaborare.

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să nu te simți chiar în apele tale și să ai impresia că totul în jurul tău capătă altă formă. Relația cu persoana iubită s-ar putea să treacă printr-o serie de reevaluări.

Capricorn

Vei fi frământată de gânduri și vei încerca să reevaluezi niște idei mai vechi. Viziune posibil negativistă asupra viitorului. Moment favorabil meditației, însă în scopul de a scoate la suprafață durerile și suferințele interioare și a le vindeca.

Vărsător

Poți avea parte de întâlniri cu prietenii și chiar discuții pe tema unor planuri de viitor. Moment bun pentru reevaluarea relației cu persoanele din anturaj.

Peşti

Este posibil să ți se propună o funcție, o avansare în carieră, însă sfatul nostru este să analizezi cu foarte mare atenție oferta și să iei o decizie înțeleaptă.