Horoscopul zilei de 10 aprilie 2018

Berbec

Începi să te simți din ce în ce mai liniștită și mai împăcată cu tine și ți se pare că, după mult timp, lucrurile par să meargă în favoarea ta.

Taur

Un prieten vechi sau o rudă plecată în străinătate s-ar putea să-ți dea de veste și chiar să-ți facă o ofertă greu de refuzat.

Gemeni

Ai nevoie de relaxare și faci tot ce-ți stă în putință să ignori factorii perturbatori din jurul tău. Un dialog cu o persoană importantă s-ar putea să te acapareze peste măsură.

Rac

Niște discuții în contradictoriu cu partenerul ți-ar putea strica buna dispoziție, însă trebuie să încerci să aplanezi conflictul și nicidecum să-l intensifici, așa cum ai fi tentată să o faci.

Leu

Ai putea semna un contract avantajos care să-ți dubleze câștigurile, însă trebuie să fii pregătită să accepți anumite compromisuri legate de statutul profesional.

Fecioară

O neînțelegere de la locul de muncă ți-ar putea da peste cap planurile și prioritățile. Nu te lăsa copleșită și nici intimidată, cel puțin atâta timp cât te știi fără pată.

Balanţa

Ești tentată să-i impui partenerului de cuplu niște puncte de vedere sau să-l împingi să acționeze într-o anumită direcție, iar acest aspect s-ar putea să-l deranjeze peste măsură.

Scorpion

Cineva din familie îți va solicita ajutorul și vei fi nevoită să renunți la planurile tale pentru a fi lângă aceea persoană.

Săgetător

O ședință sau o întâlnire oficială îți poate schimba starea de spirit și îți poate da un elan, un avânt creator care să scoată la iveală o parte mai puțin cunoscută a ta.

Capricorn

O persoană din anturaj îți poate face o surpriză, poate un cadou valoros sau o invitație într-un loc în care îți doreai enorm să mergi.

Vărsător

Relații de lungă durată se pot lega astăzi dacă ai ocazia să întâlnești oameni noi. Păstrează-ți optimismul și doza de veselie cât mai mult.

Peşti

La locul de muncă s-ar putea să fii pusă în fața unui fapt împlinit și acest aspect să te irite peste măsură. Menține-ți calmul și apelează la diplomație.