Horoscopul zilei de 1 septembrie 2019

Berbec

Ideea de a urma un curs de dezvoltare profesională sau personală începe să te încânte din ce în ce mai mult. Contextul astrologic te va susține în astfel de demersuri, prin urmaer te sfătuim să nu mai stai pe gânduri.

Taur

Este o zi bună pentru a purta dialoguri cu persoana iubită și a pune la cale planuri de viitor. Dacă aveți o relație solidă și de lungă durată nu este exclus să aduceți în discuție căsătoria.

Gemeni

Un conflict pe teme financiare poate izbucni astăzi în relația de cuplu. Poți primi reproșuri că ai cheltuit prea mulți bani pentru propriile plăceri sau, din contră, tu poți face reproșuri persoanei iubite că a înjumătățit bugetul pentru a-și satisface un moft.

Rac

Ai ocazia să discuți un subiect sensibil cu un prieten și chiar să te împaci cu cineva din anturaj cu care până acum ai fost în conflict.

Leu

Nu te simți chiar în apele tale și cauți să te retragi din agitația cotidiană, ba chiar vei evita anumite persoane care știi că te obosesc prin exuberanța și energia de care dau dovadă.

Fecioară

Dacă te tentează o schimbare de look astăzi este momentul să faci pasul cel mare. De asemenea, vei fi tentată să faci niște cheltuieli la shopping și să-ți înjumătățești veniturile.

Balanţa

Ai chef de distracție și nu este exclus să pui la cale o minivacanță alături de grupul de prieteni sau de persoana iubită. Moment bun pentru consolidarea relațiilor și pentru împăcări.

Scorpion

Poți intra în conflicte cu membrii familiei ca urmare a unei situații ce are legătură cu persoana iubită. Te sfătuim să nu bagi mâna în foc pentru nimeni.

Săgetător

Dacă până acum ai avut parte de unele confuzii în plan sentimental, astăzi vei avea ocazia să lămurești prin dialog toate neînțelegerile. Moment bun pentru clipe romantice în doi.

Capricorn

Ai pus ochii pe o persoană din anturajul tău și nu știi cum să faci să-i atragi atenția mai repede. Dacă ești într-o relație, ai grijă că ești predispusă la o aventură.

Vărsător

Vei purta niște discuții cu membrii familiei legate de o sumă de bani sau de o moștenire și vei încerca să-i împaci pe toți. Poate fi vorba chiar și despre o vânzare de teren sau o închiriere a unei locuințe.

Peşti

Încearcă să ai mai multă grijă decat de obicei deoarece pot ieși la suprafață niște secrete care să te afecteze peste măsură. Fii mai vigilentă decât de obicei pentru că repercusiunile ar putea avea efecte neplăcute pe viitor.