Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017 - Berbec

Începi această zi oarecum mulțumit, în privința relației cu copiii și/sau cu persoana iubită. Sfârșitul perioadei analizate îți aduce în vedere rezolvarea unor probleme legate de relația de mariaj și/sau un parteneriat de afaceri. Atenție la predispoziția de a fi manipulat, șantajat! Nu te lăsa amăgit cu promisiuni!

Taur

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017 - Taur

Ți se pot deschide acum noi orizonturi, ești mult mai preocupat de studiu, de latura spirituală a existenței reușind să te detașezi mai ușor de trecut, să te eliberezi de persoane care te-au nedreptățit. Deși nu îți va fi ușor, este necesar să conștientizezi propriile frici, traume, pentru a putea progresa. Ai acum ocazia să acționezi mult mai prudent, în fața nedreptăților, a situațiilor imprevizibile.

Gemeni

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017 - Gemeni

Ești oarecum încordat, la începutul acestei zile, în ceea ce privește relația cu colegii de serviciu. Ești pus pe treabă, conștiincios la locul de muncă, investind mult timp pentru rezolvarea sarcinilor de lucru. Muncești mult și eficient, reușind să fii un real sprijin pentru colegi și colaboratori.

Rac

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017 - Rac

Ești oarecum nemulțumit, în privința banilor. Ziua de azi ar putea să-ți aducă o îmbunătățire a planului material, având acum mai multă inspirație, abilitatea de a găsi soluții practice pentru a putea ieși din unele încurcături care vizează planul financiar. La sfârșitul acestei zile te concentrezi mai mult pe problemele gospodărești reușind să-ți creezi un mediu confortabil, activitățile de rutină ajutându-te să te remontezi.

Leu

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017 - Leu

Te poți bucura de câștiguri financiare, având acum ocazia să-ți valorifici propriul talent, abilitatea de a atrage norocul de partea ta. Ți-ar prinde bine o călătorie, alături de partenerul de viață, fiind acum mult mai afectuos și mai atent față de persoana dragă. Muncești mult și cu spor dar asta nu înseamnă că nu vei avea parte, la locul de muncă, de surprize mai puțin plăcute, atunci când vine vorba despre colaborări cu persoane aflate în străinătate.

Fecioară

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017 - Fecioara

Unele bârfe s-ar putea să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional, mai ales la începutul zilei. Azi te simți în plină formă fizică și psihică pentru a putea acționa în plan sentimental, să dai curs astfel unei invitații sau să participi la o petrecere unde poți întâlni persoana care va juca un rol important în destinul tău. La locul de muncă ești susținut de către superiori pentru a putea să-ți împlinești unele ambiții din planul profesional.

Balanţa

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017 - Balanță

Nu te grăbi să dai bani cu împrumut, mai ales la începutul acestei zile. Credința și starea de optimism te pot ajuta să depășești cu brio situațiile neplăcute, în această perioadă. Starea de solitudine și de introspecție sunt binevenite pentru a putea redescoperi dar, mai ales, pentru a te detașa de nemulțumirile care vizează relația cu părinții.

Scorpion

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017 - Scorpion

Ești oarecum nemulțumit de atitudinea unor superiori față de tine, îndeosebi la debutul acestei zile. Ai șansa de a depăși aceste probleme, datorită diplomației dar și prin analiza sinceră, deschisă a problemelor cu care te poți confrunta. Ai acum mai multă încredere de sine, fiind mult mai tolerant, ba chiar ai ocazia de a deveni liderul unui grup, al unei organizații.

Săgetător

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017 - Săgetător

Nu este indicat să faci deplasări pe distanțe lungi, la începutul acestei zile. Au loc acum transformări benefice în carieră, reușind să te bucuri și de câștiguri financiare pe măsura propriilor abilități și a experienței din planul profesional. Atenție la modul cum porți conversațiile cu prietenii și cu apropiații, nu te poți baza foarte mult pe cuvântul lor.

Capricorn

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017 - Capricorn

Ai de făcut niște plăți urgente, taxe și impozite, încă de la începutul acestei săptămâni. Relația cu străinătatea se poate dovedi destul de favorabilă, în plan financiar. Ai acum ocazia să închei contracte importante, care te pot favoriza, pe termen lung. Studiezi mai mult, ești foarte hotărât să finalizezi proiecte importante, care vizează studiile superioare.

Vărsător

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017 - Vărsător

Ești nemulțumit de atitudinea partenerului de viață așa că nu te agita prea tare și spune ce ai pe suflet, apelând la calm și diplomație. Te concentrezi foarte serios, în perioada analizată aici, pe realizarea unor strategii de atragere de fonduri care vizează realizarea unei asociații, a unei organizații. Ești preocupat de studiu, de legislație dar și de transformările pe termen lung, legate de carieră.

Peşti

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2017 - Pești

În această zi este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate dar și de relația cu colegii și colaboratorii. Muncești mult dar te bucuri și de câștiguri pe măsură. Chiar dacă ai tendința de a risipi banii, ești mulțumit că nu muncești fără rost. Ai acum ocazia să demarezi un proiect de anvergură și de lungă durată la care să poată contribui și partenerul de viață.