Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Berbec

Te preocupă o situație financiară. Cauți o modalitate de a-ți îmbunătăți veniturile, însă te sfătuim să mai aștepți. Ofertele vor sosi în această perioadă.

Taur

Ești obosită și ai tendința de a fi irascibilă. Atitudinea ta poate da naștere unor conflicte nu doar la locul de muncă, ci și în relația cu persoana iubită.

Gemeni

Te temi că o situație din trecut se poate repeta sau ai impresia că cineva încearcă să te păcălească. Sfatul nostru este să lași fricile deoparte pentru că sunt imaginare.

Rac

Te poți confrunta astăzi cu stări de neliniște, de panică, însă totul vine pe fondul oboselii din ultimele zile. Lasă deoparte gândurile pesimiste și încearcă să zâmbești mai mult.

Leu

Încearcă să ai mai multă răbdare cu cei mai în vârstă. S-ar putea ca astăzi să dai naștere unui conflict în familie.

Fecioară

Te lași frământată de gânduri, amintiri și toate acestea îți vor da o stare mai puțin bună, apatică. Încearcă să-ți petreci timpul liber în natură sau în compania celor dragi.

Balanţa

Este o zi dificilă la locul de muncă. Fie nu reușești să te acomodezi cu atmosfera, fie intri în conflicte cu niște colegi ca urmare a unor concepții diferite.

Scorpion

Ești mai sensibilă decât de obicei și ai tendința de a pune totul la suflet. Nu este exclus să afli niște secrete, informații confidențiale.

Săgetător

Azi ai tendința de a vorbi prea mult despre ceea ce a fost și prea puțin despre ce-ți dorești să fie. Ai tendința de a te întoarce cu mintea în trecut și acest aspect ar putea deranja persoana iubită, mai ales dacă aduci în dicuție o fostă relație.

Capricorn

Poți intra în conflicte cu prietenii sau poți fi dezamăgită de atitudinea acestora vizavi de tine. Nu-i critica, ci cel mai bine încearcă să porți un dialog civilizat.

Vărsător

Nu este o zi favorabilă carierei, ascensiunii profesionale și te sfătuim să ai mare grijă la imaginea ta, mai ales dacă deții o funcție.

Peşti

Comunicarea nu va fi un punct forte sau, dacă vrei să iei partea pozitivă a contextului de astăzi, atunci s-ar putea ca cineva să te edscoasă și să afle un secret.