Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Berbec

Te trezești într-o dispoziție proastă și starea asta te urmărește toată ziua. Acordă-ți mai multă atenție azi și ignoră-i pe cei din jur. O să treacă.

Taur

Simți nevoia de a comunica mai bine cu cei din jur, dar nu știi cum să faci asta. Nu te strădui, încearcă să fii sinceră și lucrurile vor veni natural, ai să vezi.

Gemeni

E timpul să iei atitudine și să nu mai accepți toate toanele celor din jur. Dacă cineva are o zi proastă și îți strică și ție ziua, spune-i asta, nu are rost să te prefaci.

Rac

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine și nu știi cum să faci să obții asta. S-au adunat prea multe lucruri de rezolvat, iar azi încerci să organizezi totul pentru a avea o săptămână bună.

Leu

Orice ai face azi, bucură-te. Ești o persoană norocoasă și știi asta, chiar dacă ai avut și momente mai puțin bune în viață. Dar ai pentru ce să fii recunoscătoare.

Fecioară

Ai o zi destul de bună pentru că îți vine o idee de care vrei să profiți la maxim. Ai toate datele pentru a reuși și cel mai probabil o să reușești.

Balanţa

Gândește-te bine înainte de a lua o decizie azi, pentru că s-ar putea să iei niște decizii greșite și să-ți pară rău când va fi prea târziu. Nu acționa impulsiv.

Scorpion

Cineva îți dă o mână de ajutor azi și ești recunoscătoare pentru asta. Ai nevoie de oameni pe care să te poți baza și uite că viața ți-i scoate în cale.

Săgetător

Trebuie să faci un pas destul de important azi, dar îți e teamă. Încearcă să ieși din zona de confort pentru că lucrurile bune se întâmpla doar când ai curaj să riști.

Capricorn

Ai o zi destul de obositoare și n-ai niciun chef de relaționat, dar trebuie să faci asta. A venit momentul să ieși din zona de confort social, să cunoști oameni noi.

Vărsător

Ai mari șanse să reușești să te afirmi azi la locul de muncă, iar asta te ia chiar și pe tine prin surprindere. Șefii sunt impresionați, chiar dacă tu vezi asta ca pe o întâmplare fericită.

Peşti

Ai o zi destul de bună și asta pentru că îți faci curaj să faci un pas într-o direcție nouă. Continuă așa, ești pe drumul cel bun, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.