Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017 - Berbec

Este indicat să eviți, pe cât posibil, deplasările sau implicarea în acțiuni care ar putea să-ți pună chiar viața în pericol, îndeosebi în prima parte a acestei zile. Ești predispus la accidente, probleme care țin de relația cu rudele apropiate, comerț, contracte semnate. Ești mult prea agitat riscând astfel să intri în conflicte care te pot afecta pe termen lung.

Taur

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017 - Taur

Începi această zi într-o notă de neîncredere, de lipsă de speranță că evenimentele se vor desfășura în favoarea ta mai ales atunci când vine vorba despre depășirea unor blocaje legate de bani, valori, experiențe de viață care te pot bulversa din punct de vedere emoțional. Relația de dragoste este supusă acum unor serioase încercări simțindu-te abuzat, trădat, manipulat.

Gemeni

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017 - Gemeni

Lucrurile sunt destul de tensionate în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a acestei zile. Nu este exclus să iei decizia bruscă de rupere a unei relații, să faci alegeri sub impulsul de moment. Ai tot încercat să înțelegi care este sensul, ce anume se dorește de la tine în relația de cuplu dar se pare că este destul de greu să te faci înțeles de partenerul de viață.

Rac

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017 - Rac

Investești multă energie la locul de muncă fiind concentrat pe finalizarea obligațiilor de serviciu. Ceva însă te nemulțumește profund, te simți nedreptățit de către superiori, nu îți sunt respectate anumite drepturi sau poți avea ocazia să constați că ești nedreptățit în legătură cu banii pe care ai dreptul să-i primești. Există acum riscul crescut de a intra în conflict cu unul dintre superiori.

Leu

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017 - Leu

Relația de dragoste poate deveni tot mai tensionată, mai problematică. Se pare că nici relația de mariaj nu este prea grozavă, intervenind tot felul de discuții legate de copii, de casă și ceea ce mai este de rezolvat, de reparat sau de investit. Reușești cu greu sau poate chiar deloc să privești relația dintr-o perspectivă a respectului, afecțiunii, romantismului sau a echilibrului în relația de cuplu.

Fecioară

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017 - Fecioara

Poți avea parte de tot felul de blocaje, nemulțumiri care vizează casa, o proprietate, un domiciliu în care chiar ai sentimentul că nu mai poți să trăiești. Poate fi vorba despre schimbări neașteptate sau de agresivitate în relația cu tatăl, cu o persoană autoritară. Este recomandat să dai dovadă de mult calm și să rămâi rațional în ciuda adversităților din jurul tău.

Balanţa

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017 - Balanță

Ai acum tendința de a comunica fără diplomație, într-un mod destul de agresiv, fără a ține cont și la părerile celorlalți, mai ales dacă este vorba despre o persoană de sex opus. Este recomandat să înveți respectul față de părerile celor din jur, față de sentimentele acestora și, mai ales, învață să nu te mai avânți în concluzii care nu au legătură cu realitatea obiectivă.

Scorpion

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017 - Scorpion

Este o perioadă în care te poți simți nedreptățit, în privința veniturilor obținute. Muncești excesiv, poate chiar ai luat decizia de a avea două joburi simultan. Cert este că te poți simți extenuat, ești suprasolicitat, nedreptățit și, peste toate acestea, mai vine și șeful să-ți reproșeze că nu te-ai încadrat în program cu sarcinile de serviciu.

Săgetător

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017 - Săgetător

Este destul de multă agitație în jurul tău, fie că este vorba despre relația de mariaj sau job, fie că este vorba despre propriul suflet. Sunt multe treburi de făcut și toate trebuiesc rezolvate cât mai rapid cu putință. Abia dacă mai ai timp să te ocupi și de propria persoană. La sfârșitul perioadei analizate este recomandat să acorzi atenție la ceea ce spui, cum îți exprimi propriile idei. Este posibil ca, din cauza oboselii, să jignești pe cei care nu merită aceasta.

Capricorn

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017 - Capricorn

Este recomandat să acorzi o atenție deosebită la eventualele probleme de sănătate, încă de la începtul zilei. Este nevoie de o intervenție promptă, putând fi vorba și despre recidivarea unei boli. Evită să depui eforturi prea mari și acordă mai multă atenție regimului alimentar dar și stilului de viață adoptat. La sfârșitul acestei zile ai oportunitatea să-ți pui în valoare abilitățile, calitățile de care dispui.  

Vărsător

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017 - Vărsător

Poate avea loc acum o adevărată revoltă, schimbări de „macaz” în privința relației cu prietenii. Te simți subapreciat în grupul în cadrul căruia ai depus eforturi mentale și financiare dar ai cheltuit și din timpul personal atât de prețios. Este momentul să faci lumină în viața relațională și să vezi adevărata față a unei relații de amor. Relația cu propriul copil este și ea destul de tensioantă, datorită intervenției partenerului de viață.

Peşti

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2017 - Pești

Începi această zi destul de enervat, surescitat atunci când vine vorba despre carieră, proiecte care vizează imaginea ta publică, modul în care te implici în viața socială. Ai tendința să-ți irosești energia în încercarea de a atinge un statut social cât mai înalt, scop pentru care este posibil să nu primești susținerea de care ai nevoie.