Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2019

Berbec

Ești strestă din cauza unei sume de bani care întărzie să-ți intre în cont și din acest motiv, cel puțin în prima parte a zilei, vei comunica foarte prost cu cei din jurul tău. După-amiază lucrurile vor reintra în normal.

Taur

Vei fi peste măsură de solicitată la locul de muncă, iar când vei cere ajutorul colegilor vei fi surprinsă să afli cine este de partea ta și cine nu. Încearcă să nu stai peste program și să te odihnești mai mult.

Gemeni

Te trezești cu o stare excelentă și esti pornită să faci lucruri mărețe astăzi, aspect susținut și din punct de vedere astral. La capitolul comunicare poți vrăji pe oricine și n-ar strica să-și etalezi calitatea asta în avantajul tău.

Rac

Dacă mai ai de finalizat proiecte și dedline-ul este aproape, încearcă să te concentrezi pe acestea mai mult. Discuțiile cu șefii s-ar putea să nu fie chiar pe placul tău, dar continua să-ți vezi de treburile tale și să nu pui la suflet.

Leu

Este momentul să-ți impui mai mult punctul de vedere în fața celorlalți și să nu mai lași pe oricine să-ți calce în picioare mândria. O ieșire în oraș, poate la cumpărături, o să-ți ofere o viziune mult mai pozitivă asupra vieții.

Fecioară

Îți faci griji cu privire la o situație financiară sau profesională și te sfătuim să te concentrezi mai mult pe relaxare, mai laes că urmează weekendul. Petreceți timpul liber într-un mod cât mai plăcut.

Balanţa

Atmosfera incinsă din relația de cuplu nu te lasă să vezi limpede situația financiară în care te afli și ești tentată să faci niște negocieri în defavoarea ta. Sfătuiește-te cu partenerul pentru ca mai apoi să nu cadă toată vina asupra ta.

Scorpion

Te trezești cu o stare de bine, cu poftă de viață și entuziasm, iar la muncă vei avea un randament excepțional. Zâmbetul tău va fi milipsitor pentru cei din jur, așa că așteaptă-te la îmbrățișări și mulțumiri.

Săgetător

Îți faci niște calcule și ieși pe minus, semn ca trebuie să reduci cheltuielile sau sa te apuci de un proiect nou care să-ți aduca un venit suplimentar lunar. Încearcă să nu te deziluzionezi, ci mai degrabă să afli care este motivul buzunarului gol.

Capricorn

Te gândești din ce în ce mai mult la schimbarea locului de muncă, iar astăzi este momentul propice pentru a începe demersurile necesare. Cel puțin poți începe să-ți cauți postul dorit și să vezi în ce măsură ești dispus să iei această decizie.

Vărsător

Analizezi și iar analizezi. Este o zi în care meditezi la situația ta actuală și te gândești că poate ar fi bine să faci o schimbare în viața ta. Dacă vei alege să începi cu locul de muncă, atunci poate ar trebui să-ți iei suficient timp de gândire.

Peşti

Niște chestiuni legate de acte sau de regimul unor bani îți vor încorda nervii la maxim, cel puțin în prima parte a zilei. Pe seară ai face bine să accepți invitația în oraș primită și să încerci să uiți de problemele de la muncă.