Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2018

Berbec

Nu e cea mai bună zi a ta, dar nu are rost să faci o dramă din asta. Acceptă că majoritatea avem și zile proaste și mergi mai departe. O să fie bine zilele următoare, ai să vezi. E doar un moment. Învață să gestionezi situațiile de genul acesta.

Taur

Orice ai face azi, încearcă să nu te cerți cu nimeni. Dacă simți că se apropie un conflict, mai bine lasă de la tine sau retrage-te pur și simplu. Nu e o zi bună pentru conflicte, te pot afecta pe termen lung, atenție!

Gemeni

Bucură-te de toată energia pozitivă pe care ziua de azi ți-o transmite și de toate situațiile prin care treci. E o zi din care poți învăța lecții importante, poți avansa la serviciu cu ajutorul acestora și poți ajuta și alte persoane să iasă în evidență, într-un sens pozitiv.

Rac

E posibil ca azi să ai mai mult noroc decât ai putea crede. Sunt șanse mari nu numai să faci rost de bani, dar sunt șanse să primești moșteniri de tip imobiliar sau niște acțiuni, ceva mult mai valoros decât o sumă de bani în cont.

Leu

Azi sunt șanse mari să primești vești legate de viitor sau vești care ți-ar putea afecta viitorul într-un sens pozitiv. Poți primi o mărire de salariu, poți să fii cerută în căsătorie sau poți afla că urmează să ai un copil. Oricum, este o veste mare, pe care merită să o sărbătorești.

Fecioară

Ziua de azi se remarcă printr-o energie pozitivă specială. Sunt șanse să fii apreciată la adevărata ta valoare, sunt șanse să primești vești din sectorul financiar și la fel de posibil e chiar să cunoști pe cineva. O persoană interesantă, care ar putea face parte din viitorul tău.

Balanţa

Veștile bune nu se mai opresc azi. Da, pare greu de crezut, mai ales după o perioadă așa de dificilă precum cea pe care ai traversat-o tu. Dar uite că azi soarele răsare pe strada ta și surprizele se vor ține lanț!

Scorpion

Acorzi atenție sporită familiei și chestiunilor care țin de familie. Ajuți un membru al familiei să înceapă un nou drum, îi dai sfaturi și îi ești alături așa cum poți. Azi nimic nu e mai important pentru tine decât acest aspect.

Săgetător

Te dedici trup și suflet unei pasiuni, iar rezultatele muncii tale nu vor întârzia să apară. Chiar dacă tu nu vezi asta ca pe o muncă, rezultatele excepționale te pot convinge să faci un pas și mai important în această direcție. Ți-ai putea schimba job-ul, cine știe.

Capricorn

Astrele te îndeamnă de la spate să ai curaj să faci o schimbare în viața ta. E o schimbare la care visezi de mult, pe care ți-ai imaginat-o, dar de care îți e teamă... ți-e teamă de ce s-ar putea întâmpla. Să știi că dacă nu îți asumi riscuri, nu o să afli niciodată cum ar putea fi viața altfel.

Vărsător

Partenerul de cuplu are așteptări mari de la tine azi, dar tu refuzi să faci unele lucruri și sunt riscuri majore de a-ți dezamagi jumătatea. Ai grijă ce decizii iei și nu mai fi atât de încăpățânată.

Peşti

E o zi bună pentru afaceri, pentru investiții, pentru semnat acte. Ai grijă să citești totul cu atenție dacă închei vreun contract, dar, în mare, șansele de a fi o zi profitabilă sunt foarte mari.