Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2017

Berbec

Astrele îți sunt favorabile azi, așa că ar trebui să profiți de acest lucru și să încerci să îți prezinți ideile la locul de muncă, direct în fața șefilor. Nu știi niciodată de unde îți apare norocul și ce șanse ai. Uneori e bine să-ți mai asumi și astfel de riscuri neplanificate.

Taur

Ziua de azi s-ar putea să te prindă pe drumuri. Fie o să rămâi prinsă mult timp în trafic, fie o să ai multe drumuri de făcut, cert e că o să-ți petreci o bună parte din zi în mașină sau în mijloacele de transport în comun și că, evident, nu o să te încânte prea mult acest lucru.

Gemeni

Atenție mare la bani azi, dragă Geamăn, pentru că există riscul să pierzi o sumă frumușică sau să îi irosești pe prostii. Oricum ar fi, o să-ți pară tare rău mai târziu, așa că mai bine eviți orice neplăcere de la bun început. Nu ți-ar strica un cont de economii, măcar ia în considerare asta!

Rac

Ziua de azi îți aduce energie și bună dispoziție, cel puțin în primele ore ale dimineții, dar niște treburi administrative - drumuri pe la instituțiile statului sau poate ceva legat de muncă - îți vor fura aproape toată energia, așa că seara tot epuizată te va găsi. Partea bună e că măcar rezolvi niște treburi pe care le-ai tot amânat.

Leu

Bucură-te de o zi minunată, cel puțin la nivel de familie. Cineva îți face o surpriză, o surpriză la care visai de multă vreme, iar asta îți ridică total starea de spirit. Partea și mai bună e că ai șanse mari să primești și niște bani azi, iar asta te încântă cu adevărat.

Fecioară

Ai o zi complicată la locul de muncă, dar noroc cu prietenii care te ajută să te relaxezi la ceas de seară și să uiți de toate problemele și de tot stresul. Sunt șanse mari să primești și un cadou total neplanificat, fără nicio ocazie, iar asta îți va îmbunătăți considerabil starea de spirit.

Balanţa

Azi ai o mică problemă de sănătate care e posibil să te trimită la medic, dar care nu trebuie să te panicheze pentru că nu este gravă. Așadar, mergi la medic, fă-ți analize-le, aigură-te că vei fi bine pe viitor și în scurt timp vei uita și de ziua de azi.

Scorpion

Cineva din familie îți împărtășește azi un secret important și îți dă peste cap toată ziua. Chiar dacă nu este ceea ce voiai tu să auzi, poate că e mai bine că ai aflat acum și nu mai târziu. Toate se rezolvă, trebuie doar să ai puțină răbdare...

Săgetător

Ziua de azi îți aduce o surpriză majoră, mai ales în plan sentimental. E posibil să fii surprinsă de ceva care să îți schimbe viața - poate un inel de logodnă? Oricum ar fi, pregătește-te pentru niște vești cutremurător de emoționante! O să-ți amintești de ziua asta pentru totdeauna!

Capricorn

Când credeai că totul merge într-o direcție proastă, iată că azi răsare soarele și pe strada ta. Dacă ești singură, cineva o să te cheme la o întâlnire. Dacă ești într-o relație, sunt șanse mari ca partenerul de cuplu să-ți facă seara minunată cu o invitație surpriză poate la cină, în oraș, poate la teatru sau la film.

Vărsător

Bucură-te de o zi plină de energie. O să începi luna în stil mare și ai toate șansele să o ții așa până la sfârșit. Buna ta dispoziție de azi îi molipsește și pe cei din jur așa că nu e benefică doar pentru tine, ci și pentru apropiați!

Peşti

Azi ai toate șansele să ajungi într-un loc la care nu te-ai fi gândit niciodată, fie prin prisma locului de muncă, fie cu un prieten, într-o deplasare scurtă. O să-ți prindă bine această mică evadare, așa că nu îți face griji dacă nu mai ai timp pentru altceva... Uneori e bine să te pui pe tine pe primul plan!