Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Berbec

Ai tedința de a-ți consuma energia pentru a lucra la un proiect extra. Motivația financiară te va face, cel mai probabil, să amâni niște întâlniri cu prietenii. Nu uita că ai nevoie de odihnă!

Taur

Îți faci palnuri pe termen lung și încerci din răsputeri să rămâi în echilibru cu tine. Poți primi niște sfaturi bune sau sprijin moral din partea unei persoane apropiate.

Gemeni

Te lași acaparată de frământări și griji și semne de întrebare care nu-și vor găsi astăzi răspunsul. Cel mai bine ar fi să te relaxezi și să te dedici unei pasiuni. Plimbările în natură te reechilibrează.

Rac

Este o zi bună pentru a merge la cumpărături pentru casă, pentru a face shopping și a te ocupa mai mult de imaginea ta. Ce ai zice de o schimbare de look?

Leu

S-ar putea să fii acuzată de un prieten că nu-i acorzi suficientă atenție sau chiar tu, la rândul tău, să fii cea care face reproșuri. Nu este momentul să dai naștere tensiunilor, ci cel mai bine ar fi să te axezi pe propria ta persoană.

Fecioară

Astăzi s-ar putea să descoperi că ești atrasă de o nouă știință, poate de o nouă tehnologie, o aplicație care-ți va acapara tot timpul. Poți primi vești de la o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva vreme.

Balanţa

În dragoste lucrurile nu prea se leagă așa cum ai sperat și cum ți-ai dorit, dar nu ar trebui să ai motive de supărare, ci să vezi unde greșești pentru a îndrepta situația.

Scorpion

Îți manifești sentimentele cu pasiune și înflăcărare, ești dornică de făcut declarații de dragoste și nu este exclus să devii și foate cheltuitoare.

Săgetător

Oboseala își poate spune cuvântul și ar fi bine să îți dedici ziua liberă pentru a te odihni și a te ocupa de activități ușoare, relaxante. Nu te suprasolicita!

Capricorn

Dacă tot preferi să stai în liniștea căminului ai putea profita de această stare pentru a-ți face ordine în garderobă sau în acte, și de ce nu chiar în gânduri.

Vărsător

Îți trec prin cap fel și fel de idei și posibil să primești niște vești surprinzătoare sau să citești niște informații care să-ți aprindă un beculeț. Oricum nu pune nimic în aplicare deocamdată, ci doar analizează!

Peşti

S-ar putea să te lași doborâtă de niște amintiri sau să afli niște vești despre cineva din trecut care să-ți strice starea de spirit. Detașează-te și ieși la o plimbare în aer liber!