Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Berbec

Prima zi de primăvară îți aduce ocazia de a ieși în natură, de a petrece timp cu prietenii și de a te distra așa cum nu ai mai făcut-o de multă vreme.

Taur

Ideile ingenioase de care dai dovadă astăzi nu vor trece neobservate de șefi și te poți aștepta să primești laude și aprecieri.

Gemeni

Cauți detalii despre un curs de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională. Te sfătuim să te grăbești și să te înscrii. Zi favorabilă susținerii examenelor, interviurilor și testelor, chiar concursurilor și competițiilor sportive.

Rac

Partenerul de viață te va surprinde nu doar cu un mărțișor, ci și cu un cadou absolut neașteptat. Moment bun pentru semnarea unei colaborări profesionale.

Leu

Dacă ești singură, azi ai putea să te îndrăgostești brusc, chiar la prima vedere, iar dacă ai o relație, profită și surprinde-ți partenerul cu o seară romantică și pasională. Nu este exclus ca în loc de mărțișor să primești o cerere în căsătorie.

Fecioară

Te simți foarte bine, ai energie și ești optimistă, iar atitudinea ta va îmbunătăți considerabil relația cu colegii de muncă. Nu este exclus ca cineva din această zonă să-ți facă ochi dulci.

Balanţa

Își dedici cea mai mare parte din zi persoanei iubite și copiilor, dar și activităților distractive, creative și sportive. Nu este exclus ca de mărțișor să afli că ești însărcinată.

Scorpion

Petreci timpul cu membrii familiei și vei avea parte de surprize plăcute din partea celor dragi. Poți primi un mărțișor destul de valoros: posibil un obiect pentru decorarea casei.

Săgetător

Este o zi favorabilă învățării și te sfătuim, mai ales dacă ai de susținut un exemen în curând, să faci abstracție de vremea frumoasă de afară și să te concentrezi pe studiu.

Capricorn

Este o zi favorabilă pentru a întreprinde demersuri financiare și pentru a-ți crește valoarea conturilor. Posibil să primești o sumă de bani neașteptată din partea cuiva.

Vărsător

Ești veselă și bine dispusă, zâmbești mai mult și socializezi cu toată lumea cu care intri în contact. Vei fi invidiată de cei din jur, în sensul bun al cuvântului. Persoana iubită îți poate face o declarație de dragoste absolut neașteptată.

Peşti

Poți avea parte de o stare de interiorizare, însă nu te vei lăsa prea mult furată de gânduri, ci vei prefera să te dedici activităților detensionante care să-ți readucă buna dispoziție.