Horoscopul zilei de 1 mai 2018

Berbec

Azi vrei să te relaxezi și să uiți de toate problemele, dar cineva vrea cu tot dinadinsul să te enerveze. Mai în glumă, mai în serios, îi cam reușește, iar ție îți cam strică ziua... Calmează-te, relaxarea pornește din interior.

Taur

Azi ai chef de aventură, drept urmare ai putea pleca la munte, la mare sau la iarbă verde. O să stai mult în trafic și te vei enerva puțin, dar apoi o să uiți de orice neplăcere în compania familiei și a prietenilor. Ai parte de o zi superbă!

Gemeni

Încerci să cazi la pace cu cineva astăzi, dar persoana respectivă încă nu e pregătită să-ți accepte scuzele. Mai bine îți vezi de ziua liberă, te distrezi, și revii asupra acestei situații zilele următoare. Azi e zi de relaxare!

Rac

Te bucuri de această zi liberă, cu vreme frumoasă, și stai afară de dimineața până seara! Dacă ai noroc și de prieteni distractivi o să puneți de o petrecere neplanificată și o să râdeți amintindu-vă vremurile de altă dată.

Leu

Nu o să uiți ziua de azi niciodată, ziua în care partenerul de cuplu îți va face o mărturisire incredibil de emoționantă. O să simți fericirea pură, fericirea simplă, exact așa cum e ea, o să traversezi o mulțime de emoții și e posibil chiar și să plângi de fericire.

Fecioară

Azi ai o zi perfectă, o zi exact așa cum îți doreai, marcată de o scurtă călătorie. Chiar dacă vei sta în trafic, nici măcar asta nu-ți va știrbi din bucurie. Ești atât de fericită încât nimic nu mai contează!

Balanţa

Ziua de azi este pentru tine momentul perfect de relaxare. Profiți de faptul că toată lumea face ceva și cel mai probabil o să rămâi acasă să citești, să te uiți la un film, să dormi și să gătești. Aveai nevoie de o zi ca asta!

Scorpion

O scurtă călătorie, undeva aproape de casă, îți încarcă bateriile și-ți pune un zâmbet larg pe față. E exact ceea ce-ți lipsea, e exact ce ți-ai propus, iar asta te face mai mult decât fericită. Nici măcar nu vei răspunde la telefon azi.

Săgetător

Azi e pentru tine momentul perfect să-ți declari dragostea, drept urmare asta va fi în capul tău toată ziua. Te bucuri de această zi minunată alături de partenerul de cuplu, vă iubiți mai mult ca oricând și asta se vede!

Capricorn

Ai o zi minunată, în care pui familia pe primul plan. Orice s-ar întâmpla azi, nu-ți pasă prea mult, pentru că e ziua relaxării chiar și pentru tine, o persoană obsedată de muncă de cele mai multe ori.

Vărsător

Azi te bucuri de distracție și petreceri și s-ar putea să cunoști o persoană interesantă cu această ocazie, persoană care să-ți fure inima din primul moment. O iubire de vară ar putea începe azi pentru tine!

Peşti

Azi lași tot și te bucuri de această zi liberă, în compania prietenilor și a familiei. Ca de fiecare dată, ești sufletul petrecerii, îi ții pe toți cu zâmbetul pe buze și toată lumea gravitează în jurul tău.E z