Horoscopul zilei de 1 iunie 2018

Berbec

Dacă tot e 1 iunie, dai în mintea copiilor. O idee nonconformistă îți schimbă toată ziua, după ce o împărtășești unui prieten, iar acesta o duce la următorul nivel. Bravo, aveai nevoie de niște distracție în viața ta!

Taur

Ai o zi plină de surprize, surprize la care nici nu te-ai fi gândit. Dar uite că cineva s-a gândit la tine și îți oferă un 1 iunie de neuitat, plin de zâmbete, de iubire, de energie pozitivă.

Gemeni

Ziua de azi începe destul de leneș, pentru că n-ai chef de făcut prea multe lucruri, dar ai să vezi că după prânz totul se va schimba. O propunere de nerefuzat îți transformă total acest 1 iunie, iar distracția e garantată.

Rac

Te bucuri ca un copil de această nouă zi liberă și vrei să faci doar ce-ți place azi. Ești zâmbitoare, pozitivă, exuberantă și atragi toată atenția celor din jur. Ai o zi excelentă!

Leu

Te bucuri ca un copil de ziua asta liberă. Citești, dormi, te plimbi, faci toate activitățile pe care în mod normal lipsa timpului nu ți le permite și te simți excelent. Familia e alături de tine, iar asta te face și mai fericită.

Fecioară

O să fii extrem de bine dispusă azi, dar ai grijă pentru că sunt șanse să faci o mare boacănă. Dacă ai de ales, alege varianta care nu presupune decizii de moment. Ești o persoană calculată, bazează-te pe asta.

Balanţa

O persoană apropiată, un prieten sau un membru al familiei, îți propune o scurtă aventură, iar tu accepți fără să stai pe gânduri. Seara e posibil să te prindă, așadar, la munte sau la mare, poate chiar și în altă țară, deși planul tău inițial era să mănânci junk food și să te uiți la filme siropoase.

Scorpion

Ești foarte bine dispusă azi, iar asta se datorează în special partenerului de cuplu care îți face o surpriză de zile mari, cu ocazia 1 iunie. Nu te-ai fi așteptat vreodată la așa ceva, practic o să rămâi mută de uimire!

Săgetător

Singurul lucru pe care NU vrei să-l auzi azi sunt scuzele. Te-ai săturat să auzi scuze din partea tuturor, iar azi vrei să fugi de toată agitația cotidiană undeva departe. Dacă vei reuși sau nu rămâne de văzut, pentru că cineva îți va da cel puțin o parte din planuri peste cap.

Capricorn

Azi pui dragostea pe primul plan și îți faci un program special, în centrul căruia se află partenerul de cuplu. Vrei să îi acorzi toată atenția ta, toată dragostea ta, pentru că la rândul tău primești tot ce ți-ai putea dori din partea sa.

Vărsător

O zi liberă e prilejul perfect pentru a evada undeva, din nou. Fie că pleci la munte sau la mare, la grătar sau la picnic, distracția e garantată, iar tu simți o liniște sufletească pe care de multă vreme n-ai mai simțit-o.

Peşti

Azi nu ai chef de certuri, nici măcar de discuții în contradictoriu. Orice s-ar întâmpla, ești un exemplu de pozitivitate și bună dispoziție, drept urmare sunt șanse mari să îi inspiri și pe alții. Bravo ție!