Horoscopul zilei de 1 iulie 2019

Berbec

Prima zi din iulie îți aduce dialoguri tensionate la locul de muncă și sfatul nostru este să eviți discuțiile în contradictoriu cu volegii și superiorii.

Taur

Ai tendința de a fi foarte critică cu ceilalți și tinzi să-ți răsfrângi frustrările și nemulțumirile asupra celor din jur.

Gemeni

Agresivitatea verbală de care dai dovadă astăzi te-ar putea pune într-o lumină nefavorabilă în fața celorlalți. Încearcă să te stăpânești.

Rac

Poți intra în conflicte cu colegii de muncă și tot stresul acumulat peste zi, ai tendința de a-l răsfrânge în familie, mai ales asupra partenerului și copiilor.

Leu

Ai tendința de a fi foarte dramatică și dea duce totul la extrem în cuplu, iar persoana iubită s-ar putea sătura de toanele tale.

Fecioară

Locul de muncă îți consumă toate rezervele de energie și către seară te simți copleșită. Încearcă să eviți dialogurile în contradictoriu cu cei din jur.

Balanţa

S-ar putea să rămâi pe gânduri astăzi ca urmare unui zvon apărut la locul de muncă. Nu crede tot ceea ce auzi, dar, da, fii mai prudentă la ceea ce spui.

Scorpion

Ești foarte comunicativă astăzi și tinzi să-i obisești pe cei din jur cu debitul verbal, dar și cu solicitările și plângerile. Posibile dialoguri contradictorii în cuplu.

Săgetător

Nu reușești să te faci înțeleasă astăzi și mai bine ai evita subiectelșe delicate care pot naște controverse. Atenți la modul în care-ți îndeplinești sarcinile de muncă. Poți face unele greșeli.

Capricorn

Este o zi bună din punct de vedere profesional. Ai șansa de a semna niște parteneriate, niște colaborări avantajoase pentru tine.

Vărsător

Dai dovadă de o energie ieșită din comun și optimismul tău te va ajuta să rezolvi cu mai multă ușurință sarcinile primite.

Peşti

Azi vorbești despre tine mai mult ca oricând și cei din jur te sorb din priviri, însă ai grijă să nu exagerezi, să acaparezi dialogul și să nu dai ascultare la rândul tău.