Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2020

Berbec

Începi anul în forță, cu o mini petrecere la care te vezi cu toți prietenii. E momentul să vă amuzați de ceea ce ați făcut la Revelion și să vă faceți planuri pentru noul an.

Taur

Prima zi a anului te prinde mahmură și obosită. Dar asta înseamnă că distracția de cu o seară înainte a fost maximă. Ai o zi grozavă, cu conversații lungi și sincere.

Gemeni

Bucură-te de un început de an cu de toate - distracție, puțină dramă, cam multă oboseală, dar și un sentiment inegalabil de împlinire și bucurie.

Rac

Azi ai o zi splendidă pur și simplu. Da, ai putea avea dureri de cap după noaptea trecută, da, ai putea avea și mici regrete, dar îți vei da seama că toată experiența chiar a meritat.

Leu

Azi ai o zi liniștită, plină de conversații cu oameni dragi și de romantism, alături de partenerul de cuplu. Începi anul încet, cu calm și energie bună.

Fecioară

2020 a început ca un foc de artificii pentru tine, la figurat, iar azi vrei să te liniștești puțin. Te odihnești și îți pui gândurile în ordine.

Balanţa

Azi ai o zi plină de energie bună. Realizezi că e important să vorbești deschis cu o persoană apropiată și te hotărăști să faci asta, fără să mai stai pe gânduri.

Scorpion

Azi dai dovadă de o energie ieșită din comun și îi molipsești și pe cei dragi cu entuziasmul tău. E timpul să ieșiți la aer pentru a vă consuma această energie și pentru a începe 2020 în mod sănătos.

Săgetător

Sunt zile și zile, iar pentru tine 2020 nu o să înceapă în cel mai plăcut mod. O mică durere de cap sau de dinți ți-ar putea strica începutul de an, dar spre seară lucrurile revin la normal.

Capricorn

Ai toate șansele să ai o zi perfectă, în compania celor dragi. 2020 începe promițător, iar veștile bune vin una după cealaltă.

Vărsător

Azi te odihnești după o petrecere de pomină și ai putea încerca să găsești - fizic sau online - o persoană care ți-a căzut cu tronc în noaptea dintre ani.

Peşti

Orice ai face azi, încearcă să te bucuri de acest început de an. Totul e nou, ai o mulțime de oportunități în față, drept urmare nu e cazul să te stresezi chiar din prima zi, indiferent de situație.