Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Berbec

Prima zi din an îți poate aduce și șansa de a pleca în străinătate sau, cel puțin, de a-ți face planuri în acest sens.

Taur

Ai putea intra în conflicte cu partenerul de viață încă de la începutul anului și tema va fi, fără îndoială, situația financiară. Este posibil ca acesta să fi cheltuit peste măsură de Revelion, iar tu să fii foarte deranjată de acest aspect. Până la urma urmei, o singură dată intri în anul 2019, nu-i așa? Treci peste nemulțumirile financiare și zâmbește!

Gemeni

Ai putea avea marea șansă de a cunoaște o persoană care să-și trezească interesul și, de ce nu, să te aventurezi cu încredere într-o nouă relație.

Rac

Vei avea nevoie de odihnă astăzi mai mult ca niciodată, prin urmare te sfătuim să refuzi invitațiile prietenilor la o nouă petrecere. Chiar dacă ai un "Vasile" în anturaj, mulțumește-te doar să-i spui "La mulți ani!" și atat.

Leu

Dacă ești singură, în seara de Revelion poți avea marea șansă să-ți întâlnești jumătatea, iar dacă ești într-o relație, ai șanse foarte mari să primești inelul de logodnă.

Fecioară

Vei fi în compania celor dragi și acest aspect va fi foarte important pentru tine. Este o ocazie bună să-ți consolidezi relația cu membrii familiei.

Balanţa

Este posibil să fii atrasă în discuții pe teme spirituale, religioase, ezoterice și, deși inițial vei avea tendința să fii ironică și să respingi informațiile, vei fi surprinsă și tu să vezi că ești atrasă de această zonă.

Scorpion

Ai ocazia să primești un bun material sau un cadou valoros de la cineva apropiat, posibil care să vrea să te cucerească astfel.

Săgetător

Ești plină de energie, veselă și pusă pe distracție. S-ar putea să fii atât de prinsă de atmosfera sărbătorilor încât să uiți de o promisiune făcută, o întâlnire cu cineva drag.

Capricorn

Te simți mai bine decât ieri, însă nu vei fi pe deplin împlinită și mulțumită de starea ta de spirit. Vei încerca forțat să te binedispui, însă nu garantăm și că vei avea succes.

Vărsător

Poți avea ocazia să te reîntâlnești cu un prieten mai vechi cu care ești certată și cu ocazia asta să va împăcați și să reluați legătura.

Peşti

Este posibil să porți o discuție cu o persoană mai în vârstă care să-ți deschidă ochii în anumite privințe și să te pună pe gânduri. Cu alte cuvinte, îți va oferi ocazia să-ți privești viața cu alți ochi. Îți place ceea ce vezi?