Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2018

Berbec

Prima zi din noul an te găsește în mijlocul familiei, înconjurată de veselie și bună dispoziție, iar acest aspect te va influența enorm și-ți va deschide noi preferințe la capitolul modalități de petrecere a timpului liber.

Taur

Prima zi din noul an te prinde departe de casă, dar în mijlocul celor dragi. O veste venită de la o rudă aflată în străinătate îți va face ziua mai frumoasă și te va bucura.

Gemeni

În prima zi din noul an te vei frământa pentru niște pierderi financiare și acest fapt îți va strica buna dispoziție. Ai putea face o listă cu ceea ce te nemulțumește la tine și să pornești în 2018 cu rezoluții noi.

Rac

Petrecerea de Revelion te-a obosit peste măsură și sfatul este să nu continui dacă te simți epuizată. Ți-ar prinde bine puțin mai multă odihnă, cel puțin astăzi și hidratare pe măsură.

Leu

Ești sufletul petrecerilor și Revelionul nu a fost mai prejos, însă oboseala și-a cam spus cuvântul. Ai putea încerca un mix de vitamine și minerale, niște fructe proaspete și câteva ore de somn.

Fecioară

Prima zi din noul an te găsește în mijlocul prietenilor, petrecând, așa cum se cuvine unui nativ Fecioară, partea a doua a Revelionului. Încearcă să nu vorbești prea mult pentru că ai piutea dezvălui fără să vrei niște aspecte intime pe care ar trebui să le ții doar pentru tine.

Balanţa

Sobră, serioasă și plină de mister, așa vei alege să-ți petreci prima zi din noul an, însă starea ta nu va dura mult, mai ales dacă în jurul tău sunt adunați prieteni care te cunosc de-o viață.

Scorpion

Vei avea ocazia astăzi să vorbești pe larg despre principiile și credințele tale în viață, însă ai grijă să nu dai naștere unui conflict, s-ar putea să nu împarți aceleași filosofii cu cei din jurul tău.

Săgetător

Începi noul an cu buzunarele goale și, mai mult decât atât, puținul pe care-l mai ai îl cheltui cu nonșalanță pe lucruri mărunte, epatând și mândrindu-te cu puterea ta financiară. Ai grijă, la acest capitol vor urma vremuri grele pentru nativii Săgetător.

Capricorn

Fie la petrecerea de Revelion, fie astăzi vei întâlni o persoană care te va face să tresari și-ți va răscoli gândurile și vei pune la îndoială toate principiile și prejudecățile formate despre bărbați în atâția ani.

Vărsător

O stare de moleșeală și extenuare fizică pune stăpânire pe tine la începutul zilei și îți vei recăpăta forțele abia pe seară, când planifici o nouă petrecere.

Peşti

Dacă în seara de Revelion nu ai avut ocazia să-ți întâlnești jumătatea, pregătește-te că azi, sau, cel puțin, începând de azi vei avea toate șansele. Dacă ești într-o relație, este momentul reconfigurării poziției.