Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Berbec

Încerci să obții o sumă de bani care ți se cuvine și din acest motiv s-ar putea să fii mai tensionată. Posibil ca persoana respectivă să te evite sau să nu-ți răspundă la telefon.

Taur

Este o zi bună pentru starea ta de spirit, dar și de sănătate. Ești cumpătată în acțiuni și zâmbești mai mult decât de obicei. Ai energie să faci schimbări benefice în viața ta.

Gemeni

Nu este o zi bună pentru tine și ai tendința de a te interioriza, de a te retrage din viața socială. Meditează și încearcă să-ți găsești o direcție de viitor care să-ți bucure sufletul.

Rac

Prietenii sunt centrul universului astăzi și vei face tot ce îți stă în putință pentru a consolida o astfel de relație. Șansele de a te revedea cu cineva drag pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme sunt mari.

Leu

Ai mai multă grijă la felul în care te expui în fața altora. Imaginea ta are nevoie de un refresh și tu ar trebui să-ți acorzi mai multă atenție.

Fecioară

Principiile și filozofiile de viață pe care le ai ar trebui reanalizate astfel încât să alungi din gândul tău tot ce nu este de actualitate. Ai rămas ancorată în prejudecăți și din acest motiv nici nu poți evolua.

Balanţa

Posibile discuții pe teme financiare, pe teme legate de moșteniri sau bani la comun cu alții. Sa-r putea să primești o fertă de nerefuzat în privința unui bun de patrimoniu.

Scorpion

Relația cu persoana iubită poate intra în vizorul tău, însă vei avea parte de niște confuzii, îți vei pune niște întrebări. Posibil să fii pe punctul de a-ți pierde încrederea în partener, însă cel mai bine ar fi să stați de vorbă și nu să decizi tu ce simte celălalt.

Săgetător

Ai mai multă grijă la sănătate pentru că tendința de a te suprasolicita este mare. Cei care muncesc astăzi sau care au muncit prea mult în ultimul timp pot rămâne fără energie și se pot îmbolnăvi.

Capricorn

Posibil să-și dorești o consolidare a relației sentimentale sau, dacă ești singură, să-ți dorești să te apropii de cineva care-ți place. Încearcă să dai dovadă de seriozitate și siguranță și șansele să cucerești sunt mari.

Vărsător

Este o zi bună pentru a purta dialoguri cu cei din familie, pentru a ajunge la un consens cu părinții, pentru a consolida o relație cu o rudă. Activitățile casnice vor fi de interes astăzi.

Peşti

Nu pleca urechea la toate vorbele celor din jur pentru că informațiile care ajung azi la tine se vor dovedi mai târziu eronate, false. Fii prudentă în deplasări și nu te încăpățâna să ajungi într-un loc în care nu ești binevenită sau în calea căruia se pun obstacole.