Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Berbec

Ai tendința de a deveni foarte autoritară cu cei din jur și acest aspect te poate defavoriza, îți poate afecta imaginea, prin urmare te sfătuim să abordezi diplomația în dialog.

Taur

Nu asculta ceea ce spun cei din jurul tău. Dacă ai un plan și este bine ancorat, mergi cu încredere înainte. Posibile discuții pe teme legate de carieră și ascensiune profesională.

Gemeni

S-ar putea ca niște planuri care includ instituțiile statului să nu-ți iasă așa cum îți dorești, însă nu trebuie să te alarmezi. Te sfătuim să ai răbdare pentru că lucrurile se vor clarifica.

Rac

Poți intra în conflicte cu persoana iubită și poți reuși să strici relația dacă vei începe să faci reproșuri și acuze. Lasă criticile pentru altă dată sau spune-ți nemulțumirile pe un ton calm.

Leu

La locul de muncă te poți izbi de situații tensionante, stresante și nu este exclus să întâmpini piedici în rezolvarea sarcinilor. Îți recomandăm pași mici și siguri în atingerea obiectivelor propuse.

Fecioară

S-ar putea să primești niște vești neplăcute legate de un plan pe care l-ai făcut împreună cu persoana iubită sau cu prietenii. Până la urma urmei, zilele nu au intrat în sac și puteți reprograma.

Balanţa

Te ocupi de rezolvarea unor sarcini care vizează locuința. Este posibil ca cineva din familie să aibă nevoie de ajutorul tău. Oferă-ți sprijinul și nu aștepta nimic în schimb!

Scorpion

Chiar dacă va trebui să depui un efort suplimentar pentru a-ți duce la bun final proiectele profesionale și sarcinile de la locul de muncă, la final de zi te vei simți mândră și împlinită.

Săgetător

Poți întâmpina unele probleme legate de primirea unei sume de bani. Te sfătuim să nu faci cheltuieli majore pentru a nu-ți dezechilibra bugetul.

Capricorn

Dai dovadă de multă putere și determinare în finalizarea sarcinilor chiar dacă vei avea tendința de a sta peste program și a te suprasolicita. Seara o petreci în compania prietenilor.

Vărsător

Acordă mai multă atenție stării de sănătate. Este posibil ca unele afecțiuni mai vechi să-și facă simțită prezența. Îți recomandăm odihnă și o alimentație cât mai sănătoasă și echilibrată.

Peşti

Riști să intri în conflicte cu prietenii din cauza orgoliului nemăsurat sau a faptului că tinzi să le impui și celorlalți ceea ce crezi tu. Atenție la tendința de a cheltui peste măsură!