Horoscopul zilei de 1 februarie 2018

Berbec

Prima zi din lună îți aduce o energie căreia abia reușești să-i faci față. Nu ezita să răspunzi pozitiv la invitațiile pe care le primești de a ieși în oraș.

Taur

Prima zi din lună te pune în fața unor dificultăți sentimentale și nu știi ce decizie să iei. Poate ar trebui să analizezi niște situații mai vechi și să încerci să reechilibrăzi relația.

Gemeni

Arta de a comunica pe care o deții îți aduce niște beneficii importante pe parte profesională, așa că profită de prima zi a lunii pentru a semna niște contracte avantajoase.

Rac

Prima zi a lunii îți aduce un cadou material care te va uimi și te va bucura peste măsură, iar cel care te surprinde este posibil să fie chiar partenerul. Poate fi vorba de un cec, o bijuterie sau biletele de vacanță.

Leu

Prima zi a lunii vine cu provocări pe parte profesională. Este posibil să primești un proiect care să te suprasolicite, dar să te incite pe măsură, iar avantajele materiale nu vor întârzia să apară.

Fecioară

Prima zi din lună vine cu o stare de spirit proastă. Simți nevoia să te închizi în dormitor și să plângi, ceea ce nu ar fi chiar așa de rău. Ai putea elimina mai ușor emoțiile negative.

Balanţa

Prima zi din lună îți aduce preocupări pe parte administrativă și te ocupi de punerea la punct a unor acte, posibil legate de locuință sau poate fi vorba de plata facturilor.

Scorpion

Ai de susținut un examen sau o probă foarte importantă pentru cariera ta, prin urmare, prima zi din lună îți aduce un echilibru energetic care te va ajuta să te concentrezi pe ce ai de aprofundat.

Săgetător

Prima zi din lună îți deschide niște oportunități favorabile în dezvoltarea unor proiecte. Unii nativi pot avea parte de vești legate de o moștenire sau de bunuri materiale pe care le au în comun cu alții.

Capricorn

Prima zi din lună vine cu o energie favorabilă care te determină să nu stai în casă. Dacă ți-ai propus să te apuci de sport și dietă, acum este momentul oportun.

Vărsător

Prima zi din lună te copleșește de-a dreptul. Treci printr-o perioadă aglomerată la locul de muncă și astăzi vei avea de rezolvat noi sarcini. Acest stres te va face să devii irascibilă și ai tendința de a intra în conflicte cu cei din jur.

Peşti

Prima zi din lună îți aduce noi responsabilități la locul de muncă pe care trebuie să înveți să le administrezi astfel încât să reușești să ai timp și pentru tine. Ține cont că suprasolicitarea te poate îmbolnăvi.