Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019

Berbec

Aruncă o privire în urmă, la toate deciziile pe care le-ai luat anul acesta legate de studii, de călătorii, reanalizează-ți concepțiile și principiile de viață și vezi cu ce mergi mai departe și cxe te ajută în evoluția profesională.

Taur

Este o zi ideală pentru a-ți analiza cheltuielile din ultima perioadă, pentru a-ți analiza modul în care îți administrezi finanțele și astfel să vezi ce este de făcut mai departe. Profită pentru a-ți pune ordine în facturi, cheltuieli, pentru a returna datorii.

Gemeni

Este o zi foarte bună pentru a trage linie și a vedea ce anume te ține lângă persoana iubită sau, dacă ești singură, pentru a concluziona care este motivul.

Rac

Starea de sănătate poate fi fluctuantă și nu este exclus să fii ușor confuză, să nu înțelegi cauza. Este o fi foarte bună pentru a-ți face ordine în planurile profesionale, legate de locul de muncă.

Leu

Gândește-te foarte bine la un hobby, o pasiune din care poți scoate bani, Ai șanse foarte mari, mai ales dacă este vorba de un proiect creativ. Relația cu persoana iubită poate intra într-o nouă etapă, una favorabilă.

Fecioară

Este o zi bună să porți un dialog cu membrii familiei și să ajungeți la un compromis, la o înțelegere. Profită de energia zilei pentru a obține ceea ce-ți dorești.

Balanţa

Comunicarea poate fi de partea ta și astăzi ai șanse să obții tot ceea ce-ți dorești dacă insiști în mod constructiv. Posibile deplasări la rude, la prieteni, pe distanțe scurte.

Scorpion

Este o zi foarte bună pentru investiții, pentru negocieri și achiziții valoroase. Totuși, nu exagera cu cheltuielile!

Săgetător

Azi poți avea parte de mici noroace, mici șanse și oportunități să te faci remarcată, să te faci plăcută într-un anturaj nou. Posibile câștiguri neașteptate, însă nu spera la sume mari de bani. Cineva îți poate returna o datorie.

Capricorn

Simți că o piatră ți se ia de pe suflet și poate fi vorba fie de o fostă iubire, pe care realizezi că ai uitat-o, fie de actualul partener de viață, care-ți recunoaște sentimentele puternice pe care ți le poartă. Azi nu lua încă decizii radicale.

Vărsător

Azi petreci timp cu prietenii și ești foarte bine dispusă. Ai ocazia să întâlnești persoane noi sau să te revezi cu foști colegi, poate prieteni din copilărie.

Peşti

Te sfătuim să-ți analizezi deciziile luate în carieră în ultima perioadă (chiar în ultimul an) și să vezi unde ai greșit, ce nu ai făcut, ce ai refuzat, mai ales dacă resimți nemulțumiri în acest sector. Îndrăznește să ai mai multă încredere în tine și mai multă determinare în atingerea obiectivelor profesionale!