Horoscopul zilei de 1 august 2019

Berbec

Dacă ești singură, astăzi ai toate șansele să întâlnești o persoană care să-ți pună inima pe jar și cu care să începi, ulterior, o frumoasă poveste de dragoste.

Taur

Poți purta astăzi o conversație cu cineva din familie, în special cu mama ta, care să te pună pe gânduri și să contribuie la o transformare interioară.

Gemeni

Este o zi favorabilă pentru comunicare și nu este exclus să reiei legătura cu o persoană din trecut sau cu cineva aflat dincolo de granițele țării.

Rac

Poți primi o sumă de bani, un cadou sau un bun material pe care să-l poți valorifica. Încearcă să discuți calm cu șefii tăi despre salariu, dacă ești nemulțumită.

Leu

Starea de bună dispoziție pe care o ai astăzi, dar și energia debordantă te vor ajuta să vezi lumea din jur cu alți ochi, dar mai ales pe tine însăți. Este momentul să faci o schimbare!

Fecioară

Ai tendința de a te interioriza, de a te închide în tine și a suferi, însă contextul astrologic de acum te va ajuta să te vindeci, mai ales dacă este vorba de o suferință din dragoste.

Balanţa

Legi noi prietenii și petreci timp de calitate cu cei din anturaj, Este posibil să participi la un eveniment, o petrecere și chiar să întâlnești persoane noi care să-ți placă din toate punctele de vedere.

Scorpion

Azi ai ocazia să te faci remarcată la locul de muncă. Fii foarte atentă ce faci și cum vorbești pentru că de ziua aceasta poate depinde ascensiunea ta profesională în viitor.

Săgetător

Azi fie planifici o vacanță, fie îți faci bagajele și fugi într-o călătorie. Este posibil ca la drum să cunoști noi persoane cu care să legi relații apropiate.

Capricorn

Poți primi o ofertă de colaborare avantajoasă care să-i îmbunătățească veniturile, însă nu este exclus ca cineva să-ți returneze o sumă de bani restantă.

Vărsător

Este un moment bun pentru a demara ceva alături de partenerul de viață, pentru a intra în afaceri sau pentru a... primi o cerere în căsătorie.

Peşti

Dacă până acum te-ai simțit obosită sau te-ai confruntat cu probleme de sănătate, de astăzi vei observa că lucrurile încep să se îmbunătățească. Atenție la conflictele care pot apărea la locul de muncă!