Horoscopul zilei de 1 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte veseli și bine dispuși la locul de muncă și din acest motiv este posibil să nu fie atenți la ceea ce au de făcut. Nu sunt excluse greșelile, iar nativii ar trebui să revină cu picioarele pe pământ și să viseze mai puțin.

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot resimți o stare de oboseală majoră în prima parte a zilei, însă faptul că totul le merge ca pe roate la muncă îi va stimula să fie activi și energici.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea nevoie de susținere la locul de muncă pentru a duce la bun final un proiect. În unele cazuri, nativii vor cere mai mult timp sau mai mulți bani pentru îndeplinirea sarcinilor corespunzător.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt dezamăgiți de un context financiar care nu pare a se contura în favoarea lor. Nativii nu primesc o sumă de bani care li se cuvine sau momentul se lasă mult așteptat. Spre seară se crează o potrivire astrală care le aduce momente romantice și intime în cuplu.

Leu

Cei născuți în zodia Leu care au început de curând o relație s-ar putea să fie nevoiți să poarte o discuție definitorie cu partenerul pentru a pune în ordine niște direcții comune legate de viitorul împreună. S-ar putea ca fiecare vrea să-și impună condițiile.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară care sunt în căutarea unui loc de muncă au ocazia astăzi să primească vești în acest sens. De asemenea, se crează un context favorabil pentru cei care participă la concursuri și competiții sportive.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță vor face niște comentarii, afirmații, destul de dure la adresa celor din jur, posibil rude, și astfel pot da naștere unor conflicte mocnite și unor atitudini reci din partea celorlalți.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion aleg să se dedice familiei sau unor activități ce țin de locuință. În unele cazuri este posibil să se demareze un plan de renovare, reamenajare sau chiar mutare.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a se urca pe un piedestal, de a se pune în mijloc și de a aștepta ca cei din jur să-i preamărească pentru faptele lor. Nu, nu se va întâmpla asta și ar fi indicat ca nativii să revină cu piciorele pe pâmănt pentru a se ocupa de sarcinile caer nu mai suportă amânare.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să se facă remarcați la locul de muncă, însă, din păcate, dacă nu vor fi atenți și precauți, totul va căpăta o notă negativă, iar penalizările s-ar putea să apară.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea primi o ofertă de job sau ar putea câștiga un concurs pentru un post. Contextul astral este favorabil acțiunilor desfășurate la locul de muncă.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să nu stea peste program și să evite delegațiile. Configurația astrală le aduce evenimente neplăcute în familie, posibile discuții, ca urmare a indiferenței de care aceștia dau dovadă față de sarcinile gospodărești. Nativii sunt acuzați că pun munca pe primul loc și familia pe locul doi.