Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019

Berbec

Abține-te de la comentarii inutile, chiar dacă nu ești de acord cu părerile celorlalți. Azi ai idei bune, dar modul în care vrei să le pui în practică lasă de dorit.

Taur

Dacă simți nevoia de afecțiune, dar ești într-un cuplu, înseamnă că în relația ta e o problemă. Comunică deschis cu partenerul despre acest subiect delicat.

Gemeni

Fă pace cu trecutul și acceptă că relația ta cu o anumită persoană nu mai e aceeași. Lucrurile se schimbă, oamenii se schimbă... chiar și tu te-ai schimbat. Acceptă asta.

Rac

Nu mai fă eforturi inutile dacă la capătul celălalt al eforturilor tale e un dezinteres total. Oamenii care merită ajutați și vor să fie ajutați, sunt recunoscător pentru asta, nu urâcioși.

Leu

Ai parte de o zi din care poți obține multe avantaje, dacă vei ști să comunici. Dacă îți pierzi cumpătul, n-o să reușești nimic din ceea ce ți-ai propus.

Fecioară

Bucură-te de ceea ce astrele îți scot în cale azi și încearcă să nu te mai stresezi degeaba. Spre seară, o persoană de sex opus îți propune ceva riscant, inedit.

Balanţa

Străduiește-te să comunici cât mai clar, cât mai direct. Azi pot să apară probleme în comunicare, de aceea e necesar să-ți expui ideile cât mai obiectiv cu putință, mai ales la locul de muncă.

Scorpion

Discuțiile cu niște colegi te-ar putea determina să iei o decizie legată de profesia ta. E posibil să-ți dorești o schimbare de carieră după dialogul de azi.

Săgetător

Ai prea multă răbdare cu unii oameni care nu te înțeleg deloc și care nu vor decât să profite de pe urma ta. Încearcă să nu-ți mai pierzi timpul cu cei care nu merită.

Capricorn

Faci planuri legate de muncă sau de un proiect la care lucrezi în paralel cu munca. Primești niște sfaturi bune și reușești să-ți eficientizezi planurile la maxim.

Vărsător

Ai nevoie să simți că te poți baza pe cei din familie, nu că vor apărea conflicte atunci când te aștepți cel mai puțin. Spune-le asta în mod direct.

Peşti

Te bucuri de o zi liniștită, în care singura ta problemă e una minoră, legată de niște planuri de distracție. Colegii încep să bârfească fără tine și te-ai putea simți exclusă.