Horoscopul zilei de 1 aprilie 2018

Berbec

Ești hotărâtă să începi o nouă relație sau doar să trăiești o aventură și nu te dai înapoi de la niciun flirt, însă ai grijă să nu pui suflet prea mult acolo unde nu este cazul.

Taur

Oboseala își spune cuvântul și alegi să-ți petreci ziua în liniște, odihnindu-te, gătind și relaxându-te citind o carte.

Gemeni

Un prieten te poate ajuta și sprijini într-un demers și vă veți întâlni pentru a pune la cale niște detalii. Faci dezvăluiri și afli secrete despre acesta, ceea ce vă apropie și mai mult.

Rac

Ești hotărâtă să-și schimbi look-ul și cauți noi coafuri și culori care crezi că te vor avantaja. Mergi la sală, schimbi meniul și ești pregătită să accepți noul în viața ta.

Leu

Este posibil să te cerți cu partenerul din cauza unor neînțelegeri apărute ca urmare a lipsei de comunicare. Încercă să privești situația per ansamblu și să vezi dacă mai există cale de împăcare.

Fecioară

Discuțiile despre bani cu un membru al familiei, posibil chiar cu partenerul, te vor pune într-o lumină nefavorabilă și vei fi acuzată de egoism.

Balanţa

O surpriză venită din partea partenerului te va face să zâmbești și să ai o energie bună toată ziua. Profită de timpul petrecut împreună pentru a vă lămuri micile neînțelegeri.

Scorpion

Îți dedici ziua unor negocieri și unor sarcini ce țin de locul de muncă sau de niște colaborări extra pe care vrei să le transformi în proiecte permanente.

Săgetător

Partea artistică se bucură astăzi de o atenție deosebită din partea ta. Ești creativă și ar trebui să profiți de ceea ce te inspiră pentru a da naștere unor mici opere de artă.

Capricorn

Cineva din anturaj, o persoană pe care o cunoști de foarte mult timp, se reîntoarce în viața ta și poți dezvolta fără să vrei o adevărată obsesie. Întâlnirea te poate emoționa peste măsură și-ți poate da peste cap multe din principiile avute.

Vărsător

Îți petreci ziua departe de aglomerația orașului, undeva într-o zonă de munte sau chiar pe malul mării, undeva unde să te poți bucura de liniște și să-ți pui ordine în gânduri.

Peşti

O ieșire în natură alături de prieteni, poate niște activități sportive în aer liber, ar fi tot ceea ce ai nevoie pentru a te detensiona și a te pregăti pentru o nouă săptămână.