Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Berbec

Cu Luna în tranzit prin semnul tău, azi vei da dovadă de multă energie și bună dispoziție. Te vei ambiționa și vei reuși să închei un proiect la timp.

Taur

Agitația de care dai dovadă și neliniștea interioară te pot obosi exagerat și ar fi bine să profiți de timpul liber pentru a te odihni.

Gemeni

Se întrevăd conflicte cu prietenii și ar fi de preferat să eviți astăzi discuțiile în contradictoriu sau pe teme sensibile, delicate.

Rac

Dai dovadă de foarte multă îndârjire în atingerea unui țel, unui obiectiv, însă canalizează-ți energia în scop constructiv și evită conflictele.

Leu

Poți avea parte de conflicte cu cei din jur pe tema unor principii și filozofii de viață diferite. Ai mare grijă la călătorii. Te poți accidenta din neatenție!

Fecioară

Conflictele pe teme financiare, legate cel mai probabil de bunuri pe care le deții la comun cu ceilalți, s-ar putea să-ți strice ziua și să te demoralizeze.

Balanţa

Astăzi se întrevăd conflicte în cuplu și ar fi de preferat să nu deschizi subiecte delicate cu persoana iubită. Aceeași atenționare se conturează și în sectorul profesional, așa că ai grijă cum abordezi problemele de muncă.

Scorpion

Conflictele de la locul de muncă și-ar putea pune amprenta asupra stării tale de sănătate și ar fi de preferat să te odihnești. Randamentul este înalt, dar atenția scăzută.

Săgetător

Dacă mergi la sală, alergi în parc sau te dedici oricărei alte activități care implică efort fizic, te sfătuim ca astăzi să ai grijă pentru că ai un risc crescut de accidentare.

Capricorn

Evită să-i critici pe cei dragi și să le faci reproșuri. Relațiile de familie sunt destul de încordate astăzi și nu ar trebui să pui paie pe foc.

Vărsător

Ai tendința de a spune lucrurilor pe nume, iar acest mod direct al tău s-ar putea să-i deranjeze și enerveze pe cei din jur. Atenție la conflicte!

Peşti

Nemulțumirile financiare pot declanșa conflicte astăzi cu un șef sau cu o persoană responsabilă de remunerația ta. Atenție la cheltuieli!