Horoscopul zilei de 23 octombrie 2017

Berbec

Analizează! Acesta este sfatul nostru pentru ziua de azi. Ești tentată să iei inițiative pe plan profesional si poate că nu este cea mai bună zi din săptămână. Marte, planeta acțiunii, îți traversează casa parteneriatelor și te sfătuim să-ți canalizezi toată energia în acest sens. Cu partea sentimentală stai bine, dacă pană acum au existat conflicte în cuplu, de azi acestea se vor rezolva.

Taur

Munca este cuvântul de ordine al acestei zile și chiar al întregii săptămâni si asta se întâmplă deoarece Marte, planeta acțiunii, tocmai și-a început tranzitul în acest sector si aduce cu sine responsabilități la job, dar și conflicte. Încearca să-ți menții calmul și să te organizezi cât mai bine pe parcursul zilei, astfel încât să-ți duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus pentru astăzi.

Gemeni

Iubirea îți dă târcoale încă din prima zi a săptămânii și pe bună dreptate, căci Marte, planeta acțiunii, tocmai și-a început traseul pe casa sentimentală și timp de două luni îți oferă ocazii. Trebuie doar să vrei! Încearcă să te pui cât mai mult în valoare și împraștie zâmbete în jurul tău. Jumătatea ta poate fi chiar după colț.

Rac

Te-ai întors din weekend, însă cu gândul ești tot la zilele libere. Simți că nu ti-ai petrecut suficient timp alături de cei dragi și planifici deja urmatoarea întâlnire. Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul în sectorul familiei și te determină să dezvolți activități ce țin de locuință. Posibil să faci o nouă achiziție, poate o canapea sau un obiect de design pentru casă.

Leu

Azi ești mai vorbăreață ca niciodata si de vina este Marte, planeta actiunii, care-si incepe tranzitul in sectorul comunicarii. Este o zi favorabila pentru a socializa si a lega prietenii. Cei din jur te vor invidia pentru energia de care dai dovada, parca prea mare pentru o zi de luni. Insa, ai grija sa nu vorbesti mai mult decat trebuie si sa intri in conflict cu ceilalti.

Fecioară

Azi este ziua ta norocoasă! Fie te trezești cu o idee care, dacă o pui în practică, îți va aduce caștig financiar, fie cineva care-ți datorează o sumă de bani te va cauta pentru a ți-i înapoia. Este, de asemenea, o zi favorabilă pentru a semna contracte și parteneriate care, în mai puțin de două luni, îți vor aduce profitul mult dorit. Ai încredere, căci Marte, planeta acțiunii, îți traversează sectorul financiar și te susține în acțiuni de acest gen.

Balanţa

Astăzi se încheie semnul Balanţei, prin urmare această zi îţi este dedicată. Este momentul să îţi foloseşti toată energia pentru a da naştere unor lucruri constructive. În plus, te ajută şi energia lui Marte, planeta acţiunii, care tocmai şi-a început traseul de două luni prin semnul tău zodiacal. Este posibil ca astăzi să semnezi un contract profitabil.

Scorpion

Nu eşti în apele tale astăzi. Te simţi epuizată şi ai tendinţa de a te izola şi de a reflecta la situaţii din trecut. Nu este de mirare că treci prin această stare, căci Marte, planeta acţiunii, tocmai şi-a început traseul prin sectorul introspecţiei şi te va ţine în acest disconfort psihic timp de două luni. De asemenea, trebuie să ai grijă de sănătatea ta şi să nu faci niciun fel de exces.

Săgetător

Azi eşti grăbită, nu ai răbdare să faci nimic şi simţi că nu-ţi ajunge timpul să duci la final sarcinile. Încearcă să te linişteşti şi să te concentrezi pe ce ai de făcut, căci şansa de a avea roade proiectele tale este foarte mare, cu atât mai mult cu cât Marte, planeta acţiunii, tocmai îşi începe traseul prin casa proiectelor şi aduce energia necesară de care ai nevoie.

Capricorn

Săptămâna aceasta începe minunat pentru tine. Ziua de astăzi îţi aduce avantaje pe parte profesională. Este posibil să semnezi un contract sau să-ţi schimbi jobul, alegere care va fi destul de bine susţinută din punct de vedere astral. Încearcă să nu te cerţi cu prietenii sau cu cei din familie. Nu azi!

Vărsător

Dacă ai un proiect personal în derulare, astăzi este momentul oportun să-l finalizezi. Vei găsi mijloacele necesare să-l promovezi şi rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară. Eşti aplaudată nu doar la locul de muncă, ci şi în familie. Posibil ca partenerul să-ţi facă o surpriză prin care să-ți recompenseze un gest din trecut.

Peşti

Azi eşti sfătuită să îţi ţii portofelul bine ascuns. Nu numai că o superstiţie spune că lunea nu este recomandat să dai bani, dar tu ai tendinţa de a arunca cu ei pe geam şi aspectele astrale din perioada următoare s-ar putea să nu fie în avantajul tău. Evita să cheltui mai mult decât trebuie pentru a nu avea mai târziu probleme financiare.