Horoscopul zilei de 17 martie 2018

Berbec

Te închizi în cameră și nu dorești să vorbești cu nimeni. Preferi să te preocupi de niște sarcini legate de locul de muncă sau de niște activități extra, posibil provenite din niște colaborări.

Taur

Poți lua legătura cu cineva din străinătate de la care să primești o veste. Posibil să afli că tu dai alt sens, altă conotație unei întâmplări din trecut și acum abia o să te lovești de realitate.

Gemeni

Este posibil ca astăzi să porți o discuție cu o persoană care lucrează la i instituție publică în vederea păunerii în ordine a unor acte importante.

Rac

Este o zi ideală pentru relaxare. Poți alege să mergi la un SPA, la un masaj sau să stai în liniștea căminului și să citești o carte.

Leu

Încerci să rezolvi o chestiune legate de situația financiară și, mai ales, de banii pe care-i deții în comun cu partenerul. Vrei să restabilești niște reguli la acest capitol.

Fecioară

Azi ești cuprinsă de o melancolie care te trimite cu gândul la peisajele copilăriei. Ți-ar prinde bine o ieșire în natură alături de un aparat de fotografiat sau, de ce nu, alături de un jurnal sau bloc de desen. E momentul să te joci cu imaginația.

Balanţa

Ziua de astăzi ți-o dedici curățenie și reamenajării locuinței. Simți nevoia de o schimbare și o vei face, chiar dacă va fi vorba doar de a muta mobila prin încăpere și a pune flori proaspete pe masă.

Scorpion

Ieși din casă, plimbă-te, bucură-te de primăvară. Este foarte posibil ca astăzi să fii tentată să iei o decizie radicală legată de partener sau, dacă ești singură, să cunoști o persoană care să-ți facă sufletul să vibreze.

Săgetător

O vizită a unor rude îți poate da planurile peste cap și te poate irita, însă este momentul să zâmbești și să lași de la tine. O zi în familie, alături de cei dragi, poate fi chiar un medicament pentru suflet.

Capricorn

Te vei distra în familie astăzi și vei observa că poți comunica de minune și cu rudele, nu doar cu prietenii. Profită de aceste clipe, însă nu face prea multe destăinuiri intime.

Vărsător

Un câștig la care nu te așteptai ți se poate oferi pe tavă, însă, deopotrivă, poate fi vorba de o datorie înapoiată sau de un cadou material pe care-l primești fără o ocazie anume.

Peşti

Îți petreci ziua în compania prietenilor și acest lucru îți oferă o reală stare de bună dispoziție. Ești vorbăreașă, glumeață șipozitivă, iar cei din jur vor aprecia acest aspect.