Horescopul zilei de 28 ianuarie 2020

Berbec

Este o zi foarte bună pentru tine pentru că reușești să te liniștești, atât fizic, cât și emoțional, iar starea ed sănătate ți se va îmbunătăți remarcabil.

Taur

Ai mari șanse să te împaci cu un prieten sau să reiei o relație de prietenie pe care o credeai pierdută. Dacă tot este ziua împăcărilor, încearcă să lași reproșurile deoparte.

Gemeni

Ai mari șanse să te faci remarcată la locul de muncă. Poate găsești o soluție bună pentru a finaliza un proiect sau poate reușești să te afirmi ărintr-un dialog excepțional.

Rac

Este o zi foarte bună să te înscrii la un curs nou sau să începi să înveți ceva pe cont propriu, să studiezi, să te documentezi. Poți găsi o soluție la o problemă legată de locul de muncă.

Leu

Partenerul ed viață te poate surprinde cu un cadou sau poate te susține cu o sumă de bani pentru un proiect personal. Seara se întrevăd momente pasionale în cuplu.

Fecioară

Ai șansa mare de a relua o relație, o poveste de iubire care părea că se încheie. Te poți împăca un partener de viață, însă dacă ești singură poate fi vorba de un asociat sau parteneri de afaceri cu care ai avut tensiuni.

Balanţa

Starea de sănătate este una foarte bună și reușești să vindeci o afecțiune, să-ți revii după o perioadă mai grea. Pe de altă parte, la locul de muncă reușești să reașterni armonia, atât în programul zilnic, cât și în relațiile cu colegii și superiorii.

Scorpion

Este o zi favorabilă iubirii, exprimării sentimentelor, marilor și pasionalelor declarații ed dragoste. Se întrevăd momente intense în cuplu, iar creativitatea ta va depăși barierele. Te poți împăca cu persoana iubită, în cazul în care ați fost despărțiți, deci profită!

Săgetător

Ziua de azi îți aduce vești bune legate de relația cu membrii familiei sau de niște acțiuni care vizează regimul unei locuințe. Te poți impăca cu părinții dacă ați avut parte de tensiuni până acum.

Capricorn

Comunici foarte bine cu cei din jur și sunt favorizate călătoriile. În plus, ai șansa de a cunoaște persoane noi care să-ți trezească interesul, nu neapărat sentimental, cât mai mult profesional.

Vărsător

Dacă te gândești de ceva vreme să porți niște dialoguri despre salariu, azi te anunțăm că este o zi foarte bună pentru negocieri financiare. În plus, poți primi o sumă de bani care ți se cuvenea în urma unei sarcini finalizate.

Peşti

Ești foarte romantică astăzi, foarte senzuală și cuceritoare și ai șansa să reaprinzi pasiunea în cuplu sau, de ce nu, să începi o nouă poveste de dragoste. Posibil să cunoști pe cineva prin intermediul internetului care să-ți trezească interesul.