Horoscopul săptămânii 9 – 15 septembrie 2019

Berbec

Săptămâna aceasta s-ar putea să ai parte de schimbări remarcabile la locul de muncă. Fie primești sarcini și proiecte noi, fie schimbi jobul, dacă ai asta în plan. Te sfătuim să ai mai multă grijă la sănătate și să te odihnești mai mult. În plan sentimental, va fi momentul să clarifici o situație cu persoana iubită. Dacă unii își vor recunoaște sentimentele, alții vor lua decizia să continue o relație la alt nivel.

Taur

Dacă ai sentimente pentru o persoană din anturaj, săptămâna aceasta ai putea să iei frâiele în mână și să ți le declari. Contextul astrologic favorizează încheierea unei relații de prietenie și trecerea la alt nivel, ceea ce nu este exclus să însemne întocmai transformarea sa într-o relație de iubire. Este o perioadă bună pentru redefinirea unor planuri de viitor, pentru implicarea în acțiuni umanitare și întoarcerea atenției către lucrurile care te definesc cu adevărat. Poți alege să începi o dietă, să mergi la sala de sport, să faci jogging.

Gemeni

În mare parte, acțiunea din această săptămână se îndreaptă către sectorul profesional. Nu este exclus să se încheie o etapă importantă pentru ca alta să se deschidă ulterior. Acest aspect poate însemna inclusiv schimbarea locului de muncă. În plan sentimental, tranzitele momentului activează casa iubirii și astfel este posibil, dacă ești singură, să începi o nouă poveste de dragoste, iar dacă ai deja o relație să discutați despre posibilitatea de a deveni părinți. Atenție! Starea de spirit s-ar putea să fie destul ed oscilantă în această perioadă.

Rac

Nu este una dintre cele mai bune perioade pe care le traversezi, însă dacă vei face ce trebuie pentru tine, pentru sufletul tău și pentru liniștea psihică, o poți transforma într-o perioadă constructivă. Mulți nativi se vor simți sufocați de partener, de griji și probleme, de sarcini și responsabilități. Tranzitele lunii evidențiază sectorul familiei ca fiind cel mai important și cel mai încercat. Nu este exclus ca o decizie radicală să fie luată în urma unui dialog cu cei dragi.

Leu

Este o săptămână favorabilă pentru îmbunătățirea veniturilor. Este foarte probabil ca o etapă profesională să se încheie, un proiect să ajungă la final și astfel să culegi roadele. Pe de altă parte, poți intra în posesia unei sume de bani care provine dintr-o moștenire, partaj, credit, datorie. Tranzitele săptămânii susțin puternic capacitatea de comunicare și aduc înclinație către studiu, astfel că memorarea și învățarea vor fi atuuri ale perioadei. Se întrevăd posibilități de a pleca în scurte călătorii.

Fecioară

Cu majoritatea planetelor în tranzit prin semnul tău, vei avea o săptămână excelentă și productivă pe toate planurile. În sectorul sentimental, totul va fi simți mai intens și nu este exclus ca o poveste de dragoste să intre pe un nou făgaș. Dacă ești singură, așteaptă-te să întâlnești o persoană de care să te îndrăgostești și cu care să începi o frumoasă poveste de iubire. Atenție! Dacă relația ta nu mai funcționează, contextul astrologic poate aduce încheierea acestei etape. La locul de muncă, un proiect nou îți poate acapara atenția, iar dacă ești pe cont propriu ai putea semna un parteneriat profitabil.

Balanţa

Dacă în prima parte a săptămânii nu te vei simți deloc în apele tale și gândurile îți vor fugi către trecut, posibil către o fostă relație, către o fostă poveste de iubire, ulterior vei simți că renaști și că-ți dorești mai mult de la viață. Vei vrea emoție, vei simți nevoia de iubire și sfatul nostru este să te întorci către spiritualitate și credință. La locul de muncă situația nu este tocmai roz și ai putea încheia o etapă. Dacă-ți cauți un alt loc de muncă, acum se creează un context astrologic favorabil acestei schimbări.

Scorpion

Dacă prima parte a săptămânii o dedici muncii și activităților profesionale, ulterior îți vei canaliza atenția asupra persoanei iubite. Se conturează un moment intens în plan amoros și nu este exclus să închei o relație care nu mai funcționează. Veștile nu sunt rele dacă totul decurge perfect între voi, pentru că puteți trece la un nivel superior, puteți duce povestea de dragoste pe culmi înalte. Nu este exclus să vă gândiți laposibilitatea de adeveni părinți. Atenție la tendința de a intra într-o aventură, într-o relație extraconjugală. Tranzitele momentului pot aduce în prezent o fostă iubire din trecut sau pot intensifica amintirile dureroase.

Săgetător

Dacă te gândești să faci o schimbare legată de locuință, să schimbi domiciliul, să te muți în altă casă, chiar în altă regiune sau țară, acum este momentul. De asemenea, este posibil ca în urma unui dialog profund cu membrii familiei să iei o decizie importantă și radicală. Tranzitele momentului îți pot aduce noi cunoștințe, dar și posibilitatea de a începe o poveste de iubire cu o persoană din anturaj, poate cu un prieten mai vechi pe care acum îl revezi. În weekend te sfătuim să te odihnești mai mult și să eviți excesele.

Capricorn

Este o perioadă favorabilă să culegi niște lauri la locul de muncă, să-ți atingi niște aspirații și țeluri pentru care ai munci până acum. Poate fi vorba inclusiv de o avansare în funcție. Posibil să-ți conturezi mult mai bine acum direcția pe care vrei să o urmezi în carieră. Te sfătuim, pe de altă parte, să te înscrii la cursuri de dezvoltare profesională, să cauți să te dezvolți în mai multe direcții. Perioadă bună pentru studiu, susținut examene și comunicare, dar și pentru călătorii și scurte vacanțe.

Vărsător

Este o săptămână favorabilă din punct de vedere financiar, iar tranzitele de acum te motivează să câștigi bani, prin urmare te sfătuim să cauți noi surse de venit pentru a-ți îmbunătăți bugetul. Atenție! Poți fi tentată să dai bani cu împrumut și nu este cel mai bun moment. În plan sentimental este foarte probabil să începi o nouă relație, însă trebuie să fii atentă că totul poate rămâne la stadiul de aventură. Tranzitele momentului susțin comunicarea și studiul, și este o perioadă avantajoasă pentru cei care susțin examene, teste și interviuri.

Peşti

Este o săptămână foarte importantă pentru tine pentru că poți avea parte de evenimente cu impact major asupra personalității tale. Poți să-ți dai seama mult mai ușor cine merită să fie alături de tine și cine nu, cine se joacă cu sentimentela tale și cine este sincer, de aceea te sfătuim să-ți asculți intuiția cu toată încrederea. Atenție! Tentația de a te întoarce la un viciu, de a cădea pradă unei dependențe este foarte mare acum. Poți deveni prea visătoare și nu este indicat să iei decizii majore. Se întrevăd avantaje financiare, sume de bani primite în mod neașteptat.