Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 9 - 15 aprilie 2018

În prima parte a săptămânii nativii Berbec vor fi în centrul atenției și-și vor petrece timpul cu prietenii sau în mijlocul familiei. Spre final de săptămână, însă, vor avea o ușoară indispoziție apăruttă pe fondul unor neînțelegeri de la locul de muncă. Din punct de vedere al sănătății trebuie să-și acorde mai multă atenție decât de obicei.

Taur

Horoscop săptămânal Taur : 9 - 15 aprilie 2018

Începutul de săptămână le aduce nativilor Taur preocupări legate de sfera profesională și vor avea ocazia să-și pună în evidență abilitățile și calitățile dobândite de-a lungul timpului. De asemenea, finalul de săptămână îi va prinde în mijlocul prietenilor, însă nu neapărat pentru distracție, cât pentru discuții și planuri legate de un proiect de viitor.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 - 15 aprilie 2018

Pe plan profesional niște discuții cu șefii se vor transforma în adevărate oportunități pentru nativii Gemeni care vor trebui să fie pe fază și foarte atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. O călătorie sau o propunere de călătorie le va înfrumuseța săptămâna.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 9 - 15 aprilie 2018

Cheltuielile, socotelile și preocupările financiare nu le vor da pace nativilor Rac care se vor frământa peste măsură pentru a obține venituri suplimentare în perioada imediat următoare. Partenerul de viață le este alături și îi susține în orice inițiativă avută și ar trebui să se aștepte la o surpriză din partea acestuia către finalul săptămânii.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 9 - 15 aprilie 2018

Nativii Leu sunt într-o formă fizică de invidiat, iar în plan sentimental traversează o perioadă minunată. La locul de muncă se pot ivi unele oportunități avantajoase care să le îmbunătățească veniturile și să le ofere un statut special.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 - 15 aprilie 2018

Săptămâna începe cu provocări la locul de muncă care vin din partea unor colegi, posibil ca nativii Fecioară să trebuiască să preia responsabilități și sarcini care nu corespund cu fișa postului. Sunt sfătuiți șă abordeze situația cu calm și înțelegere. În plan amoros trebuie să evite certurile și contradicțiile cu partenerul de viață.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 9 - 15 aprilie 2018

În prima parte a săptămânii nativii Balanță sunt tentați să ia decizii, unele chiar radicale, în relația de cuplu și sunt sfătuiți să analizeze întocmai situația înainte de a deschide gura. Comunicarea cu cei din jur, în special la locul de muncă, se va îmbunătăți către finalul săptămânii, prin urmare se cere precauție.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 - 15 aprilie 2018

Comunicarea cu membrii familiei este la cote înalte, prin urmare nativii Scorpion își pot exprima în voie cererile și pretențiile pe care le au de la aceștia. Un eveniment în această sferă s-ar putea produce la mijlocul perioadei analizate. Propunerile de joburi și ofertele de colaborare nu vor întârzia să apară, însă se cere prudență în luarea deciziilor radicale.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 - 15 aprilie 2018

Pentru nativii Săgetător săptămâna debutează cu ședințe, întâlniri cu colaboratori sau chiar deplasări în interes de serviciu. De asemenea, o parte dintre cei născuți sub acest semn zodiacal pot susține examene pe care să le treacă cu brio, însă se cere prudență pe partea sentimentașă unde pot avea de-a face cu niște situații neprevăzute și neplăcute.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 - 15 aprilie 2018

Nativii Capricorn traversează o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental, cu întâlniri romantice, pot primi cadouri consistente și pot avea parte de surprize plăcute. În domeniul financiar vor avea de alergat după o sumă de bani și-și vor consuma mare parte din energie din această cauză.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 - 15 aprilie 2018

Nativii Vărsător vor deborda de energie, vor fi veseli și binedispuși, iar prietenii vor roi în jurul lor și le vor face complimente. Spre finalul săptămânii vor apărea niște preocupări legate de partea financiară și, în ciuda situației nefavorabile, vor avea tendința de a cheltui peste măsură. Se cere precauție la locul de muncă, în special în relațiile cu superiorii.

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 9 - 15 aprilie 2018

Se anunță un început de săptămână obositor la locul de muncă. Cererile și așteptările șefilor vor fi peste putințele nativilor Pești care vor avea tendința să clacheze, însă situația va fi una trecătoare și va fi ameliorată de oportunitățile care vin din exterior și care anunță mărirea veniturilor.