Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 8-14 octombrie 2018

Ai ocazia să-ți consolidezi relația de cuplu, important este să și vrei asta. este o săptămână cu multe încercări în plan sentimental și s-ar putea să fii nevoită să faci compromisuri dacă-ți dorești cu adevărat să evolueze relația ta. Pe de altă parte, s-ar putea să primești oferte greu de refuzat în plan profesional și sfatul nostru este să le dai toată importanța cuvenită. Dacă-ți dorești o schimbare a locului de muncă, acum ai ocazia.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 8-14 octombrie 2018

Atenția ta se va îndrepta asupra sectorului profesional. Este momentul să-și consolidezi poziția la locul de muncă sau să dai curs unor colaborări care să te ajute în ascensiunea profesională. În plan sentimental s-ar putea să fii nevoită să iei niște decizii radicale, însă nu te grăbi să faci un pas definitiv. Recomandarea noastră este odihna și alimentația sănătoasă, deoarece te poți confrunta cu unele disfuncții organice în această perioadă.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 8-14 octombrie 2018

Capacitatea de comunicare și negociere de care dai dovadă în această săptămână s-ar putea să-ți deschidă multe uși și vei avea oportunități de afirmare, însă va trebui să-ți înfrângi tracul de a vorbi în public. Este o săptămâna benefică și din punct de vedere sentimental, deoarece vei avea ocazia să cunoști o persoană care să te atragă și să te lași cucerită, însă nu te avânta cu prea multă încredere, ci rămâi precaută. Dacă ești într-o relație de lungă durată, așteaptă-te la o cerere în căsătorie. Este un moment bun să concepi un copil și să-și consolidezi relația.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 8-14 octombrie 2018

Este momentul să faci o schimbare în locuință sau chiar de locuință. Aspectele favorizează aceste situații și ar trebui să profiți de ele. De asemenea, dacă vrei să-ți cumperi sau închiriezi o casă, vei avea tot sprijinul astral în demersurile întreprinse. În schimb, se cere atenție mai mare la dialogurile cu membrii familiei, unde pot să apară unele conflicte cauzate de nemulțumiri și neînțelegeri. Nativii rac care locuiesc cu părinții s-ar putea muta de acasă în urma unui scandal.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 8-14 octombrie 2018

Este un moment bun să te împaci cu cei dragi, cu persoanele din jurul tău cu care ai fost în conflicte până acum. Contextul astral favorizează comunicarea și ar trebui să profiți de el pentru a lămuri neînțelegerile din trecut. Pe de altă parte, este o perioadă în care atenția ta se va îndrepta asupra locuinței și te-ai putea relaxa reamenajând sau redecorând casa.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 8-14 octombrie 2018

Pune-te mai mult în evidență la locul de muncă și vei reuși să-ți atingi scopurile profesionale. Nu este momentul să dai înapoi, mai ales că acum contextul astral îți aduce idei bune, ingenioase și revoluționare pe care dacă le vei pune în practică cu încredere vei reuși să obții aprecierea șefilor. Poți renegocia salariul sau poți primi un proiect suplimentar și astfel să-ți îmbunătățești considerabil veniturile.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 8-14 octombrie 2018

Săptămâna aceasta, toată atenția ta se va îndrepta către propria persoană, fără a fi vorba de narcisism. Vei simți nevoia să te pui mai mult în evidență, să ai mai multă grijă de tine și să te răsfeți îndeplinindu-ți toate poftele și dorințele. Nu-ți ignora, însă, sarcinile zilnice și responsabilitățile, nici pe cele din familie și nici pe cele de la locul de muncă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 8-14 octombrie 2018

Te frămânți cu privire la niște decizii luate relativ recent. Ceva nu te mulțumește și cauți să te retragi din viața socială pentru a te autoanaliza, însă această introspecție se va dovedi a fi una benefică. Vei reuși să te pui pe picioare, să te mobilizezi și să ai mai multă încredere în tine. Nu refuza ajutorul celor din jur și încearcă să te folosești în beneficiul tău de fiecare informație care-ți ajunge la urechi.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 8-14 octombrie 2018

Vei avea ocazia ca în această săptămână să cunoști persoanei noi, importante, care-și vor pune amprenta într-un mod constructiv asupra persoanei tale, în special din punct de vedere profesional. Pe de altă parte, nu este exclus să te asociezi cu un prieten și să puneți la cale un plan de lungă durată.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 8-14 octombrie 2018

Ți se deschide o nouă etapă în sectorul profesional și ar trebui să o primești cu zâmbetul pe buze pentru că vei avea ocazia nu doar de a te face remarcat, ci și de a-ți îmbunătăți considerabil veniturile. Tot acum, proiecte mai vechi pot fi repuse pe picioare și șansa de a avansa profesional va crește. Succes!

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 8-14 octombrie 2018

Ai ocazia să pleci într-o călătorie mult așteptată. De asemenea, dacă îți cauți un loc de muncă sau vrei să studiezi dincolo de granițele țării, acum trebuie să te aștepți la oportunități în acest sens. Nu le rata! Contextul astral este favorabil pentru cei care-și doresc o schimbare a locului de muncă sau, de ce nu, chiar o schimbare de carieră.

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 8-14 octombrie 2018

Ești un fel de magnet pentru bani în această perioadă și ar trebui să profiți de aceste aspecte astrale minunate pentru a face economii și a pune un ban deoparte pentru distracții și relaxare, cu atât mai mult cu cât se întrevede și o călătorie. Cei care au de primit moșteniri ar putea intra în posesia lor în această săptămână sau, cel puțin, ar putea primi vești despre aceste aspect. Moment oportun pentru întoarcerea la credință și la valorile morale.